Sultne på Larvik-seier

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Tertnes har tro på at de vil slå tabellener Larvik.

27.01.10 21:26

GJERPEN - TERTNES 22-34:

Tertnes varmer opp mot Larvik-kamp om en uke. I onsdagens oppgjør mot tabelljumbo Gjerpen overbeviste vestlendingene med 34-22-seier.

- Kampen mot Larvik er for oss den aller viktigste, og vi har som målsetting å slå dem, sier trener Tore Johannesen til Nettavisen.

Tertnes-damene har imponert med sju strake seiere og ligger på 3. plass i Postenligaen. Johannesen er bastant på at de ikke vil gå forbi Larvik og Byåsen på tabellen, men har ambisjoner om å matche de suverene lagene i enkeltkamper.

- Vi har tro på oss selv i år. Laget trener bra og viser stadig stigning, forteller Johannesen.

Mot Gjerpen beviste Tertnes sin scoringsteft med 34 mål. Flere spillere utmerket seg i angrepsspillet, men Charlotte Askeland puttet flest med sine sju mål. En fornøyd trener skryter av bredden i laget.

- Vi har flere sterke spillere i samtlige posisjoner.

I resterende kamper i Postenligaen onsdag har Vipers Kristiansand slått Levanger. Selbu og Storhamar spilte jevnt, men sistnevnte trakk det lengste strået og vant med ett mål. Njård vant over Gjøvik og Vardal. Byåsen seiret, ikke overraskende, over Nordstrand. Like lite sjokk var det at Larvik slo Stabæk i en kamp der strekspiller Heidi Løke scoret hele ti mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag