RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Supermøte i håndballfinale

Sist oppdatert:
Norges to beste håndballag møtes i lørdagens sluttspillfinale i Postenligaen.

Det ble en nervepirrende affære da Stabæk og Byåsen lørdag spilte den første av fredagens to semifinaler i håndballsluttspillet. Stabæk ledet med to mål da under 40 sekunder gjensto av kampen, men to sene mål av Tonje Nøstvold og Vigdis Hårsaker brakte kampen til ekstraomganger. Først etter ekstraomganger kunne Byåsen, som endte på andreplass i seriespillet, trekker det lengste strået, med sifrene 36-32.

- Vi får være glade for seieren på en dårlig dag. All ære til Stabæk som fikk oss ut av stilen. Så for meg at Champions League-kvalifisering røyk da det gjensto 45 sekunder og to mål bak.

- Heldigvis har vi bra moral, så veldig glad for at vi vant i dag, men vi må skjerpe oss kraftig til i morgen, skriver Vigdis Hårsaker i en tekstmelding til Nettavisen.

Ikke overraskende møter Byåsen møter Larvik i finalen. Vestfold-laget kjørte over Gjerpen, ledet 16-10 til pause, en seksmålledelse som de stort sett hadde gjennom det meste av andreomgangen. Kampen endte 33-27 i Larviks favør, med Tine Rustad Kristiansen som dagens toppscorer med sine ti mål.

Finalen går i Haukelandshallen lørdag klokken 12.15.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere