Tertnes banket Våg

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Tertnes banket Våg 35-24 i Gildeserien for kvinner mandag kveld - men trener Lars Riis Ellingsen var langt fra fornøyd av den grunn.

13.09.04 20:10

Kampfakta Tertnes - Våg

- Vi kan mye bedre enn dette. Det var noe grått og traust over oss i dag. Vi har ambisjoner om sølv, og skal vi klare medalje holder det ikke å spille som vi gjorde i dag, oppsummerer Tertnes-trener Lars Riis Ellingsen til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt i Haukelandshallen.

- Det eneste vi kan være fornøyd med i kveld, er at vi vinner med elleve mål og at vi får med oss alle poengene. Ellers var det ikke holdbart, fortsetter han.

Slet med sykdom
Tertnes-treneren gir noe av skylden på at flere av spillerne har slitt med sykdom i forkant av oppgjøret mot Våg.

- En del spillere bar preg av at de hadde vært syke. Men uansett var mye av spillet vårt i kveld ikke holdbart. Vi må reise oss betraktelig allerede i cupkampen mot Bjørnar torsdag, mener han.

Ellingsen fant likevel noen lyspunkt i kampen.

- Mette Ommundsen spilte en bra kamp. Generelt er jeg fornøyd med kantspillet vårt, sier Tertnes-treneren.

Tøft for Våg
Våg har kjempet i toppen de siste sesongene, men står ribbet foran denne sesongen. Tvillingene Katrine og Kristine Lunde, samt Hilde Kvifte og Elise Alsand er alle borte.

- Våg har mistet flere spillere, og er spådd en tøff sesong. Men det vi presterte mot dem var likevel ikke godt nok - vi skulle ha fått mye bedre gli i spillet, fastslår Ellingsen.

Mette Ommundsen ble toppscorer for Tertnes med ti fulltreffere i kampen mandag kveld. Beate Bang Grimestad, Bodil Flo Berge, Jannicke Ropstad, Ingunn Birkeland og Elise Alsand scoret alle tre for Våg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag