RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tertnes feid av banen

Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Til tross for særs kreative forberedelser, klarte ikke Tertnes å stå i mot Larvik i Gildeseriens sluttspill. Her kan du lese hvem som er klare for finalene.

Til tross for at Tertnes tok i bruk utradisjonelle metoder i forberedelsen mot semifinalekampen mot Larvik, klarte de ikke å stå imot presset i Bergslihallen lørdag.

Lagene kjenner hverandre ut og inn - og har møtt hverandre hele seks ganger denne sesongen. Etter to strake tap mot vestfoldlaget var Tertnesjentene så sugne på revansj at treneren kledde seg ut som Larviks strekspiller Elisabeth Hilmo på treningene - uten at det hjalp nevnverdig. Kampen endte 42-19 til Larvik. Sammenlagt slo laget Tertnes 76- 41.

I den andre semifinalen gikk Byåsen videre til sluttspillfinalen etter å ha klart uavgjort 19-19 mot Nordstrand. Trønderjentene slo Nordstrand 28-19 i den første kampen, og vant sammenlagt 47-38.

Første finalekamp spilles 4. mai. Returkampen 7. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere