*Nettavisen* Sport.

Til kamp mot kameraten

Foto: Morten F. Holm / SCANPIX

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Blazenko Lackovic spiller til daglig i Flensburg-Handewitt sammen med Johnny Jensen og Glenn Solberg. I kveld er han en av spillerne Norge må stoppe.

31.01.05 18:10

I Flensburg-Handewitt er Johnny Jensen og Glenn Solberg Blazenko Lackovics lagkamerat. I kveldens kamp står de derimot på hver sin banehalvdel.

- Blazenko er en veldig hyggelig og grei kar, og en utrolig god håndballspiller. Han har en vanvittig god spenst, så der skal vi få brynt oss litt, sier Glenn Solberg til TV 2 Nettavisen

Lackovic er Kroatias førstevalg på venstrebacken, og han liker aller best å komme inn mot midten i banen, hvor to av hans lagkamerater fra klubblaget venter i det norske forsvaret

- Han er nok best når han kommer innover, men kan også gå utover. Vi får satse på at Johnny tar seg av han, slik han er god på, sier Norges lagkaptein.

Og Jensen er klar for jobben

- Vi kjenner han ganske bra. Vi får prøve å stoppe han så godt vi kan, og vi må prøve å komme langt ut på han. Han er ikke så veldig glad i nærkontakt, sier Johnny Jensen.

Norges forsvarssjef topper utvisningsstatistikken så langt i VM. I kampen mot Kroatia håper han å spille hele kampen.

- Jeg får prøve å stå på banen, slik at ikke dommerne hiver meg ut med rødt kort etter 40 minutter, smiler han

Norge møter Kroatia klokken 20.15. Kampen ser du direkte på TV 2 - eller følg den direkte på TV 2 Nettavisen.

HTML EMBED
Slår vi Kroatia i dag?
Ja, vi går til semifinalen
Ja, men går ikke videre
Nei

Se resultat

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.