RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok kvelertak på dommer

Sist oppdatert:
Håndballtreneren ble så rasende da han fikk det røde kortet at han kastet seg over dommer Kim André Wollertsen og tok kvelertak på ham.

Det var i en håndballkamp i Åstveithallen i Bergen lørdag at treneren fra Salhus mistet besinnelsen.

- Det begynte allerede før kampen, da han kranglet på hvilken ball vi skulle spille med, forklarer dommer Kim André Wollertsen til Bergens Tidende.

Roet seg ikke
I løpet av kampen var laglederen kranglete og fikk beskjed av dommeren om å vente med kranglingen til etter kampen.

Han roet seg ikke ned og var usaklig og ufin i sin fremtreden etter kampslutt.

- Jeg ba ham roe seg. Jeg kan ikke krangle med folk som er forbannet. Er man saklig, er det noe helt annet, forklarer den unge dommeren.

Klubben ba om unnskyldning
Wollertsen fant ut at det var på sin plass med et rødt kort til laglederen og kom etter ham for å vise ham kortet. Da raknet det fullstendig for Salhus-lederen.

- Da han så det, snudde han og løp etter meg inn på banen. Han kastet seg over meg og tok kvelertak. Heldigvis kom det både spillere og voksne til og fikk ham vekk. Etterpå så jeg ham ikke igjen, forteller Wollertsen.

Han fikk en unnskyldning fra Salhus og leder i håndballgruppen i klubben , Marianne Knudsen Håvik, lover at det vil bli reagert overfor treneren det gjelder.

- Jeg har ennå ikke snakket med vedkommende og før jeg gjør det, kan jeg ikke gjøre noe. Det er klart at vi kommer til å reagere, men først må jeg få snakket med ham,

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere