RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utvisningene ødela for Jensen

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Åtte minutter og 52 sekunder tok det før Johnny Jensen fikk sin andre utvisning. Etter det ble Norges forsvarssjef passiv. Se bilder fra gårsdagens kamp.

SPANIA – NORGE 31-24: Norges forsvar er bygget rundt kolossen Johnny Jensen. Det er han som tar de tyngste løftene i det defensive spillet, og det er han som skal stoppe motstandernes beste spillere.

Ble passiv
Mot Spania fikk han to tidlige utvisninger, noe som ødela kampen for ham, og for Norge.

- Jeg ble litt passiv da jeg sto der. Men jeg står mot en veldig bra spiller som er god til å finte begge veier. Da blir en litt passiv, for det er veldig lett å få en tominutter til, og da er jeg ferdig ganske tidlig. Noe jeg ikke hadde så lyst til, sier han til TV 2 Nettavisen.

Det gjorde at de spanske skytterne kom mye lettere til enn de ville gjort dersom Jensen hadde gått for full maskin.

- Jeg sa til ham at han ikke kunne være forsiktig. At han fikk heller bare ta den tredje utvisningen, sier Gunnar Pettersen.

Bra i 18-20 minutter
Jensen synes selv at de islandske dommerne var i overkant hard med ham i starten av kampen.

- Jeg synes den andre utvisningen var veldig uheldig. Jeg traff ham litt i ansiktet. Jeg sto ut med hånden, og han løp så å si inn i den. Jeg synes ikke den er så stygg, men treffer du ansiktet, så er det to minutter, og da er det greit, sier han.

For det var i forsvar at Norge først og fremst tapte kampen.

- Det var bra de første 18-20 minuttene, men jeg synes egentlig at vi slet litt forsvarsmessig da også. Da reddet Steinar litt, men etter det ble det bare verre og verre. Vi fikk ikke tak i et eneste innspill. Så begynte de å skyte, og vi fikk ikke tak på skuddene heller, sier landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere