RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verre enn antatt for Kjelling

Sist oppdatert:
Norges største håndballstjerne, Kristian Kjelling, er fortsatt ikke skadefri.

Superstjernen pådro seg en strekk i en magemuskel på trening med landslaget forrige uke, og gikk glipp av firelagsturneringen i Polen i helga.

Nå går han også glipp av kamper for Portland San Antonio.

- Jeg må i hvert fall stå over de to neste kampene. Så får vi se onsdagen deretter. Da er det toppkamp. Normalt ville jeg stått over også den, men siden det er en toppkamp får vi ta en vurdering opp mot den, sier Kjelling til Nettavisen.

- Det er fortsatt strekken som lager problemer. Muskelfibrene som er revet i stykker er i ferd med å gro, men det betyr at jeg må ta det helt med ro. Nå driver jeg kun med sykling og sånt, legger han til.

Møter ikke Tvedten
Det betyr at Kjelling går glipp av møtet med kompisen Håvard Tvedten. Portland møter nemlig Darien Logroño onsdag kveld. I helga går han så glipp bortekampen mot Veszprem i Champions League. Spanierne vant med sju mål hjemme, men det er ventet at begge lagene avanserer fra gruppespillet.

Neste onsdag kan det så hende at Kjelling kastes ut i det - selv om han ikke er skadefri. Da venter nemlig Ciudad Real i en gigantkamp i den spanske serien. Større kamp enn den får man ikke innen håndballen.

Begge lag står med 16 poeng av 16 mulige så langt, men Kjellings Portland har 11 mål bedre målforskjell. De to møttes også i Champions League-finalen i våres. Da vant Ciudad begge oppgjørene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere