RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestlandsk suksess

Sist oppdatert:
Vestlandslagene Fyllingen og Stord vant begge sine sluttspillkamper onsdag.

Onsdag ble første kvartfinalekamp i sluttspillet spilt, og vestlandsduoen Fyllingen og Stord var to av lagene som kunne juble etter seier i sine hjemmekamper.

Fyllingen satte på plass sensasjonslaget Vestli.

Fyllingen ledet med åtte
Stovnerlaget overrasket stort med å kapre bronsemedaljene i serien, men i Framohallen var de aldri i nærheten av seieren.

Hjemmelaget var en periode oppe i åtte måls ledelse, men slapp sine gjester innpå seg mot slutten.

Da sluttsignalet lød sto det 32-29 til Fyllingen, og Vestli har gode muligheter til å snu det hele hjemme i Stovnerhallen.

Stord slo serietoer Drammen HK 25-24 hjemme i Stordhallen.

Svenske Ingemar Olsson var kampens store spiller og ble også toppscorer med sju mål. Veteranen Svein Erik Bjerkrheim ble toppscorer for Drammen med fem nettkjenninger.

Ny nedtur for Haslum
Mange hadde store forventninger til NIT-HAK og Haslum før sesongen, men ingen av dem klarte helt å innfri. Og for Haslum ser ikke nedturen ut til å stoppe.

Niklas Gudmundsson løp inn ni mål for NIT-HAK, som vant 34-27 og har ett bein i semifinalen. Erlend Mamelund ble toppscorer for Haslum, også han scoret ni mål.

Elverum holdt lenge følge med seriemester Sandefjord, men måtte til slutt se seg slått 27-32 og har et håpløst utgangspunkt foran returkampen i Sandefjord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere