Vil beholde norsk storscorer

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

Flensburg-Handewitt har ett ben i Champions League-finalen allerede, og klubben ønsker å beholde Kjetil Strand etter sesongslutt.

15.03.04 09:49

FLENSBURG-HANDEWITT - MAGDEBURG 30-20: Etter to tap i Bundesliga for Magdeburg, slo Flensburg-Handewitt til da lagene møttes i første semifinale i Champions League.

Med ti måls forsprang før returmøtet i Magdeburg, skal det mye til for å hindre Flensburg å gå til finale i håndballens jeveste klubbturnering. Det åpner også for forlenget kontrakt for Kjetil Strand.

- Finaleplass forbedrer den finansielle situasjonen vår. Det gjør at vi lettere kan forlenge kontrakten med Kjetil, sier Flensburgs svenske trener Kent-Harry Andersson til Stavanger Aftenblad.

Strand spilte 20 minutter mot Magdeburg, men kom ikke på scoringslisten. Andersson er helt klar på at han ønsker siddisen i stallen også neste sesong. Han har vært på utlån til den tyske klubben etter jul.

- Personlig ønsker jeg å ha ham med videre. Økonomien i klubben og størrelsen på neste års tropp spiller også inn, sier Andersson.

I den andre semifinalen slo slovenske Celje det spanske storlaget Ciudad Real i Spania med 36-35.

Johnny Jensen scoret to mål for Flensburg-Handewitt, mens Christian Berge foreløpig ikke er helt skadefri. Han håper å være tilbake til kommende helgs returoppgjør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag