*Nettavisen* Sport.

Vil gå ubeseiret frem til jul

Foto: HEIKO JUNGE (SCANPIX)

Etter sju strake seire i sesongåpningen er Drammen-trener Ole Gustav Gjekstad klokkeklar: - Målet er å gå ubeseiret frem til jul!

23.11.06 21:26

NIT-HAK – DRAMMEN 33-40: Men bunnlaget Nit-Hak rystet seriefavoritten i første omgang.

Hjemmelaget gikk nemlig til pause med 18-16-ledelse.

- Vi lå under til pause, og ja, Nit-Hak ryste oss skikkelig. De viste kvaliteter som gjør meg sikker på at det laget snart kommer til å klatre på tabellen, sier Drammen-trener Ole Gustav Gjekstad til Nettavisen like etter kampslutt.

Han hadde imidlertid ingen grunn til å være bekymret. For anført av de hjemvendte stjernespillerne Glenn Solberg og Frode Hagen snudde Drammen raskt kampen i andre omgang, og tok en fullt fortjent 40-33-seier.

- Det ble veldig mye mål og en underholdende kamp. Nå er vi i rute. Det blir mange kamper fremover nå, men målet vårt er å gå feilfritt til jul, sier en offensiv Gjekstad

Drammens keeper Lars Olav Olaussen gjorde en god landskamp mot Danmark sist helg, og kjemper for en plass i Tyskland-VM på nyåret.

Dårlig VM-søknad
Men mot Nit-Hak slapp han inn massive 33 mål.

- 33 mål er selvsagt i overkant å slippe inn. Men Lars Olav var bra i andre omgang, da vi snudde kampen, poengterer Drammen-treneren.

Og legger til:

- Dessuten har Nit-Hak veldig mange gode skyttere. Men ja, på målvaktsiden hadde vi en del å gå på i denne kampen.

Frode Hagen ble Drammens toppscorer med ni fulltreffere i målfesten.

Ole Gustav Gjekstad kan nesten ikke få skrytt nok av den hjemvendte stjerneduoen Glenn Solberg og Frode Hagen.

- Jeg synes vi gjør en bra kamp. Men det Frode og Glenn viser, blant annet med tanke på rutinen, er utrolig viktig for oss.

Tapte med 11 i fjor
Drammen-treneren er nemlig klar over at laget gikk på en smell mot Nit-Hak i fjor.

- Vi tapte jo tilsvarende kamp med 11 mål i fjor, og det faktum at vi snur denne kampen og scorer 40 mål lover veldig bra for oss i fortsettelsen, fastslår Gjekstad.

Drammen har tatt sju seire av sju mulige i serieåpningen og har allerede sesongens mål i sikte: Seier i grunnserien og gull i sluttspillet.

Sjekk håndballtabellen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.