RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ha ølservering på Larvik-kamper

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . (Scanpix)
Sist oppdatert:
Larviks daglige leder får kjeft for forslaget om alkoholservering på kvinnekamper.

Publikum svikter den hjemlige håndballserien. Nå mener daglig leder Bjørn Erik Helgeland i Larvik at han har funnet nøkkelen til bedre oppmøte og høyere tribunestemning: Servering av øl og vin!

Se innslag på web-TV.

- Alkoholservering er bare en liten ting av mange muligheter, av bedre totalmuligheter, sier Helgeland til TV 2 Sporten.

Han er ikke det minste bekymret over at Larvik-trener Karl Erik Bøhn nylig uttalte at han er skeptisk til alkoholservering på håndballkamper.

- Karl Erik er ansatt for å vinne på banen, han og jentene skal ikke drikke mye verken før, under eller etter kampene, fortsetter Helgeland, som får kjeft for forslaget av Ole R. Jørstad, leder i Levanger håndballklubb og styremedlem i Serieforeningen.

Jørstad sier til TV 2 at håndball og alkohol ikke passer samnen. Han er derfor svært skuffet over at flaggskipet i norsk håndball kan komme med et slikt forslag.

Helgeland håper å få en midlertidig skjenkebevilling av kommunen allerde til Mesterliga-kampen mot Leipzig 4. februar. Målet er å sette opp et telt utenfor Bergslihallen.

På sikt håper han at alkoholservering skal bli et fast innslag i den nye hallen som skal stå klar i 2009. Levanger håndballklubb har også planer om en ny hall. Uten skummende ølkraner.

- Vi kommer ikke til å lokke publikum med alkohol, men med god håndball og en fin ramme rundt kampene, sier Jørstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere