Erling Braut Haaland er i gang med sin nye tilværelse som Manchester City-spiller. Det har også betydd en flytt fra Tyskland til England, som innebærer en ny bopel for fotballstjernen.

I den anledning har Haaland vært på en aldri så liten handletur i sin nye hjemby. Det har vakt reaksjoner i sosiale medier.

«Offisielt: Erling Haaland shopper på Sainsburys», skriver fotballjournalist Tom Young på Twitter, under et bilde av spissen og pappa Alfie Haaland som betaler i kassen.

Sainsburys er en av Storbritannias største kjedebutikker, og tilsvarer Kiwi og Europris her til lands. I tillegg til matvarer, får man også kjøpt elektronikk og andre ting til hjemmet. Det var nettopp det Haaland benyttet seg av da han besøkte Sainsburys for kort tid siden.

Les også: Haaland røper brutalt City-møte - og får svar av lagkameraten

Får tyn i sosiale medier

I vognen til fotballesset var det nemlig både søppelbøtter, vinglass, kjeler og ketchup. En vannkoker og kaffekanne hadde også fått plass i handlekurven.

Shopping-turen har vakt reaksjoner på nett.

«Det ser ut som han skal flytte inn på studenthybel. Mannen er antakeligvis millionær, men han kjøper søppelbøtter fra Sainsburys. Fair play», ler en City-fan på Twitter.

En annen mener 21-åringen utnyttet at faren var på besøk i Manchester.

«Selv når du får betalt et par hundre tusen pund i uken, men fortsatt sniker inn noen varer på foreldrene dine sin ukeshandel», skriver vedkommende under bildet av City-profilen.

Les også: Haaland fikk overraskende velkomst: – Du er et enormt nordisk kjøttskjold

Sesongoppkjøring i USA

Handleturen, som nå går sin seiersgang i sosiale medier, ble gjort like etter at Haaland flyttet til Manchester, for å fortsette karrieren hos de lyseblå. Unggutten har nå gjennomført sine første treningsøkter med laget, og er med på sesongoppkjørings-turnéen i USA.

I statene møter de både Club America og Bayern München i treningskamper.

Premier League-sesongen er heller ikke langt unna for City, som møter West Ham på bortebane 7. august.