Gå til sidens hovedinnhold

Haaland herjet, men dette skaper reaksjoner: - Han er irritert og sint

Til tross for å ha vært involvert i fem mål i Bundesliga-åpningen, var ikke Haaland bare blid og fornøyd både under og etter kampen.

Erling Braut Haaland slutter aldri å imponere, og lørdag kveld leverte han tre målgivende pasninger og to mål da Dortmund knuste Eintracht Frankfurt i Bundesliga-åpningen.

Etter hvert mål og målgivende pasning han var involvert i gliste han bredt etterpå, men det var også perioder i kampen det var mulig å se at jærbuen lot seg bli frustrert, noe også ekspertene i Vsport sitt studio bet seg merke i etter kampen.

Andrine Stolsmo Hegerberg mener grunnen til at Haaland ikke bare var et stort glis ute på banen, handler om at han hadde lyst på enda flere scoringer.

- Han var så sugen på hat-trick at han så forbannet ut. På 5-1 er Haaland irritert og sint. Det er kult å se. Artig, sier hun i Vsport sitt fotballstudio etter kampen.

Les også: Haaland herjet i Bundesliga-åpningen

- Naturlig for han

Kjetil Rekdal mener det ligger i Haaland sin natur å bli sint etter å ha bommet på en sjanse, selv om han har vært involvert i fem mål.

- Det er noen som har det der. De scorer ett mål og er glad i ti sekunder. Avsparket går, «nå skal jeg scoret et til». Det er bare helt naturlig for han at det skal scores mål, sier Rekdal.

Spesielt etter å ha brent en stor sjanse på stillingen 5-1, og like etter kampen var ferdig kunne man se at Haaland var forbannet.

- Er han sur eller? Han ser litt sur ut, sa programlederen i Vsport sitt studio da kameraene fokuserte på jærbuen rett etter dommeren blåste av kampen.

- Jeg tror han er irritert for at han ikke scoret hat-trick og spesielt på den siste sjansen der. Men prestasjonen hans er fabelaktig, sier Rekdal.

Les også: Brann-ledelsen vil narkoteste spillere

Hegerberg mener innstillingen til Haaland er helt spesiell, og noe Dortmund ta nytte av.

- Det er den innstillinga Haaland har som gjør at Dortmund kommer til å dra dette her videre. Hvis de fortsetter å pushe på sånn som de gjør i dag, og ikke er fornøyd med 5-1 eller 5-2, det er et godt signal til resten av gruppa, mener hun.

Blid i intervjuene

Men selv om Haaland kunne se forbannet og sint ut ute på banen, var han smørblid da han ble intervjuet etter kampen sammen med lagkamerat Giovanni Reyna.

- En god følelse. Familien min setter der oppe. Hva kan jeg si, det er en god dag å ha fansen tilbake på, sier Haaland i et intervju med V Sport etter kampen.

Les også: Salah herjet da Liverpool fikk drømmestart på sesongen

- I dag var det lett å være motivert. Jeg hadde gåsehud da jeg kom ut. Det var fantastisk å spille foran fansen i dag. Det var gratis motivasjon og jeg har savnet dem mye, sier Haaland.

Haalands prestasjon mot Eintracht Frankfurt har blitt hyllet i flere kanaler. Også Kjetil Rekdal hadde bare positive ting om 21-åringens forestilling lørdag kveld.

– Det er fantastisk start på den nye sesongen for Haaland, og selvfølgelig også for Hauge, som kommer inn og scorer. Han starter nok i neste runde, sier han.