SCHALKE 04 - BORUSSIA DORTMUND 0-4:

I onsdagens Champions League-kamp mot Sevilla scoret Haaland to ganger, og 20-åringen fulgte opp med å score to nye mål i lørdagens derby-kamp mot Schalke 04.

Dortmund vant til slutt 4-0 over Schalke 04, men det var Haalands vanvittige scoring rett før pause som fikk all oppmerksomhet.

Jadon Sancho slo inn i sekstenmeteren hvor Haaland hadde ristet seg løs fra sin oppasser. På elegant vis sidebrasset han ballen i det lengste hjørnet bak en sjanseløs keeper.

- Det er rett og slett magisk av Haaland, utbrøt Viasport-kommentator Eivind Bisgaard Sundet da Haaland scoret.

- Wow! For en scoring, la Bisgaard Sundet til.

Se Haalands mål her:

Slik beskriver han målet selv i et intervju med Viasport.

- Jeg forventet at han skulle være nærmere, at det kanskje skulle bli en duell, men jeg kjente han aldri, så da bare skjøt jeg med venstrefoten. Det var et fint mål, sier Haaland.

- Jeg synes det er ett av de bedre målene jeg har scoret, og i Bundesliga er det nok mitt beste, sier 20-åringen.

Haaland hylles

ESPN-journalist Matteo Bonetti lot seg fascinere over Haaland.

- Erling Haaland har blitt «must-watch» på TV. Han har over ett mål i gjennomsnitt hver kamp denne sesongen i Bundesliga. Det er nesten skummelt hvor mange verktøy han allerede har. Virkelig et helt spesielt talent, skrev den anerkjente journalisten på Twitter.

Også Jan Åge Fjørtoft lot seg imponere over det fantastiske målet til jærbuen.

- For et mål av Erling Haaland. Volley. Teknikken er verdensklasse, skrev Viasport-eksperten på Twitter.

Men Haaland var ikke ferdig der. I det 79. minutt scoret han sitt andre for dagen. Der det første målet var et skikkelig kunststykke, var det andre mer en klassisk spiss-scoring.

Jude Bellingham slo inn fra dødlinja på høyresiden, og på bakerste stolpe ventet Haaland, som satte ballen enkelt i mål.

20-åringen står nå med 17 scoringer i Bundesliga denne sesongen. Totalt har han scoret 27 mål på 25 kamper denne sesongen.

Viktig seier for Dortmund

Tre minutter før Haalands kunstscoring i første omgang sendte Jadon Sancho Dortmund i ledelsen.

Stambouli mistet ballen foran sekstenmeteren, og Sancho var plutselig fri foran mål. Han tok med seg ballen et par meter, før han plasserte ballen i nærmeste kryss.

Etter en time spilt sendte Raphael Guerreiro Dortmund opp i 3-0. Gultrøyene kombinerte seg fint oppover venstresiden, før Reus fant Guerriero inne i boksen. Venstrebacken satte ballen i lengste hjørnet fra rundt syv meters hold.

Seieren over Schalke 04 er viktig for Dortmund, som har slitt stort i Bundesliga den siste tiden. Gultrøyene ligger på 6. plass på tabellen og har seks poeng opp til den viktige 4. plassen.