MANCHESTER CITY - WOLVERHAMPTON 3-0:

Erling Braut Haaland noterte seg for sitt fjerde hat trick i Manchester City-drakt da Wolverhampton ble slått 3-0 på Etihad Stadium søndag.

Nordmannen står dermed med utrolige 25 Premier League-mål på 19 kamper for de lyseblå fra Manchester.

Stusser på kroppsspråket

Man skal lete lenge og vel for å finne noe å kritisere storscoreren for om dagen, og det er kanskje det de har gjort, de som reagerte på Haalands oppførsel i den første omgangen.

Peiling på fotball? Her kan du teste deg:

Det innrømmer også Jahn Ivar «Mini» Jakobsen, som er en av de som stusset på det City-stjernen gjorde før pause.

– Vi har nesten ikke lov til å kritisere ham. Vi skal være forsiktig med å med å lete etter ting å ta ham på, sier Mini til Nettavisen.

Etter Haalands første scoring, la han imidlertid ut denne meldingen på Twitter:

«Et kroppsspråk som forteller at alt er fælt, men fantastisk hva et mål gjør med det».

Og Mini var ikke alene:

Les også: Skrekkbilder av bevisstløs utøver: – Han blir kanskje aldri den samme igjen

Mini: – Det er spillestilen hans

Overfor Nettavisen modererer Drillos-helten seg noe.

– Jeg har møtt han, snakket med han og kjenner faren. Jeg er helt helt sikker på at han ikke kommer til å få noen stjernenykker eller noe sånt. Han har jo en spillestil som gjør at han går litt rundt, holdt jeg på å si, men det er ingen som bryr seg om hva han gjør i 89 minutter, så lenge han scorer i det 90.

– Det er spillestilen hans. Som trener, lagkamerat og supporter vil du heller ha en spiss som står i ro og scorer enn en spiss som jobber ræva av seg og ikke scorer, sier Mini.

Les også: Søndagens Premier League-rykter

Han er likevel klar på at Haaland har litt å gå på når det gjelder kroppsspråket, om man skal tillate seg å pirke.

– Jeg prøvde å følge litt med han i dag, så er det noen innlegg der han ikke får den, der det er litt små marginer. I den perfekte verden, så kan man tenke at han kunne snudd seg og applaudert han som la inn i stedet for å gå og snakke med seg selv.

Først og fremst er imidlertid Mini klar på at han er full av beundring for det Haaland presterer om dagen.

– Det er helt fantastisk, det han holder på med. Se på det første målet i dag også. Han er oppe og knuser forsvarsspilleren og viser at han er god på hodet også.

Slik kom målene

Wolverhampton la seg lavt og forsvarte seg godt lenge i møtet med Pep Guardiolas ballsikre mannskap søndag.

Mot slutten av den første omgangen begynte imidlertid Wolves-forsvaret å slå sprekker og etter 40 minutter slo Haaland til for første gang.

Formsterke Riyad Mahrez fikk ballen ute til høyre og la ballen ut igjen til Kevin de Bruyne. Belgieren slo inn på en berøring, rett på hodet til nordmannen, som stanget inn 1-0 for vertene.

Det andre målet kom på straffespark etter at Ilkay Gundogan ble felt. Nordmannen sendte keeper José Sa feil vei og rullet ballen enkelt i mål.

Keeper Sa skulle selv forære Haaland det tredje for dagen. Den portugisiske keeperen spilte nemlig ballen rett i beina på Mahrez, som uselvisk rullet den videre til nordmannen, som i åpent mål satte inn 3-0.

Da så Pep Guardiola ingen grunn til å beholde sin stjernespiss på banen lenger, og etter 60 minutters spill ble han tatt av til stående applaus fra hjemmepublikummet.