Haavi leverte også et godt innlegg til innbytter Sophie Román Haug, som hadde muligheten til å nikke inn vinnermålet i det 85. minutt, men hennes hodestøt ble blokkert av en motspiller. Roma ropte på hands, men Felicitas Rauch stoppet ballen på lovlig vis.

Roma tok ledelsen før det var spilt tre minutter. Haavi ble spilt fram på venstrekanten, utfordret og prøvde skuddfoten fra 18 meters hold. Ballen traff midtstopper Kathrin-Julia Hendrich og spratt ut til Valentina Giacinti, som skjøt i mål ved stolpen.

Ledelsen varte i en halv time. Da vant Ewa Pajor en duell med Roma-stopper Elena Linari og scoret utligningsmålet for den tyske klubben.

Haug ble byttet inn for brasilianske Andressa Alves i det 72. minutt og var involvert i flere situasjoner mot slutten av kampen, men begge lag måtte finne seg i å avgi sine første poeng i gruppespillet.

Romas tredje norske spiller, Mina Bergersen, var ubenyttet reserve onsdag.

Wolfsburg og Roma har begge sju poeng før de møtes igjen i Tyskland om to uker. St. Pölten står med tre etter å ha avgjort bortekampen mot Slavia Praha med 1-0-målet på overtid.

(©NTB)