*Nettavisen* Sport.

Hadde du gitt bort dette?

Foto: Montasje Nettavisen/Scanpix

Usikker på hva du skal gi bort i julegave? Her har du ti (sære) fotballforslag.

16.11.11 21:40

Julen nærmer seg med stormskritt, og snart starter julegavehysteriet.

De fleste av oss kjenner noen som er glade i fotball, enten det er en kjæreste, venn, familiemedlem eller kollega. Hva passer vel bedre enn å gi vedkommende en fotballgave når julaften kommer?

Under lister vi opp ti ulike varianter av fotballgaver, med fokus på gaver av den uvanlige sorten. Kanskje du finner noe av interesse?

Lederhosen:
Tyskerne er et herlig folkeslag, noe som også skinner gjennom når man surfer rundt på tyskle klubbers supporterbutikker. Bayern Munchen har for eksempel dette flotte klesplagget til salgs i sin webshop. Og ja, det er selvfølgelig en klassisk lederhosen, med Bayern Munchens initialer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile fcbayern.de

Juletre:
Italienerne er lidenskapelig opptatt av fotball, og det skal aldri være noen tvil om hvilket lag familien holder med. Det gjelder også i jula. Juventus har derfor produsert et ekte Juventus-juletre, som trolig finner veien til utallige italienske stuer når julen kommer. Kanskje noe å kjøpe til din Juventus-elskende partner?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile juvestore.com

Inngravering:
Engelske klubber har som regel et svært omfattende utvalg av supporterartikler i sine butikker, og Arsenal er intet unntak. Nå har de startet et nytt konsept, som heter «Fans og legender sammen, for alltid Arsenal». Der man kan inngravere sitt eget navn på en stein, som blir plassert utenfor Emirates Stadium. Tanken er at supportere kan få sitt eget navn på samme stein som ulike Arsenal-legender. Er dette noe å kjøpe til en Arsenal-venn?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile Arsenal.com

Snuslokk:
Også norske klubber har litt av hvert å velge mellom i sine supporterbutikker. Dessverre er det mange som har blitt hektet på snus, men skal man først bruke tobakk, er det like greit å gjøre det med stil. Lillestrøm har derfor produsert opp et eget snuslokk til å ha på snusboksen. Fint?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile lskshopen.no

Fiskesluk:
Svenskene har også de utroligste ting å selge i sin klubbshop, og det er ikke alltid mennesker de håper skal like produktene. Nå har nemlig Djugården designet et eget fiskesluk, som de håper skal friste fiskene til å bite. Kanskje denne kan være noe for en fiskeglad venn?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile difshop.se

Luiz-parykk:
David Luiz er allerede blitt en kulthelt i Chelsea, og det kan den særegne hårsveisen ta mye av æren for. Krølltoppen er så populær i Chelsea at de nå selger David Luiz-parykker i Chelsea-butikken. Kanskje noe for de som begynner å bli tynne i håret?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix

Blinkende gevir:
Tottenham-butikken er i julehumør, og har produsert dette fantastiske hodeplagget. Et blinkende Tottenham-gevir, med spurslogoen godt synlig. «Perfekt for fester og sene kvelder» skriver de om produktet, og det skal de ha, det er vanskelig å ikke få oppmerksomhet på en fest om man tropper opp med dette på hodet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile tottenhamhotspur.com

Sjokoladebokstaver:
Nederlandske PSV hadde et omfangsrikt utvalg i sin supporterbutikk. De appelerer til at folk er «godtesjuke» i jula, og tilbyr PSV-sjokolade, selvfølgelig nydelig dekorert med klubblogoen godt synlig. En gave man kan dele, kanskje?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile psvfanstore.nl

Bilterninger:
Rosenborg har også godt utvalg i sin butikk, og gjør sitt beste for å appelere til flere målgrupper. Nå tilbyr de RBK-terninger til å feste i bilruta. Kanskje noe for enhver trønder?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile rbk-shop.no

Hatt:
Og til slutt: Julen er ofte en tid for sosiale sammenkomster, enten det er med familie eller venner. Hva passer vel da bedre enn å kjøpe en oppblåsbar fotballhatt til en fotballglad venn, slik at han har passende hodepryd i juletiden. På Alibaba.com finner man denne flotte hatten:

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Faksimile alibaba.com

Hvilken av disse havner under juletreet? Diskuter under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag