(iBergen.no) Den skotske Stadion-yndlingen er på det nærmeste klar for australske Queensland Roar i Brisbane i Australia. Et lite stykke fra kalde Skottland, med andre ord.

Langt hjemmefra
I juni ble skotten frigitt av Lierse to år før kontrakten hans gikk ut fordi han skulle hjem til Skottland for å finne seg en klubb. 32-åringen ble enig med klubben om annullering av kontrakten på grunn av hjemlengsel. Nå reiser han altså «down under».

Ifølge den australske avisa Courier Mail har skotten imponert Roar-sjef Frank Farina.

På lørdag skal Miller spille sin første kamp for klubben mot brasilianske Palmeiras, men ifølge avisen holder ikke skotten i 90 minutter.

På treningsleir
Den tidligere Brann-spilleren skal være enig med den australske klubben om sine personlige betingelser, og at avtalen går i orden blir sett på som en ren formalitet, skriver den australske avisa videre.

21. juni meldte BBC at Charlie Miller skulle være med på treningsleir med sin gamle klubb Dundee United til Malta. Han skal imidlertid ikke ha blitt tilbudt kontrakt etter oppholdet.

Queensland Roar ble nummer fire i den australske Hyundai A-league forrige sesong. Dersom Miller signerer for klubben blir han lagkamerat med Danny Tiatto, som også har spilt på De britiske øyer tidligere, for Stoke, Manchester City og Leicester.

Les flere nyheter på iBergen.no.