DORTMUND - WOLFSBURG 6-1:

Borussia Dortmund kom flyvende ut av startblokkene mot Wolfsburg, og produserte sjanser på løpende bånd i den første omgangen.

Etter 37 minutter ledet gultrøyene 5-0, etter scoringer av Tom Rothe, Axel Witsel, Manuel Akanji, Emre Can og Erling Braut Haaland. Det tok kun 14 minutter fra den første

- Denne stadionen har vært pleid å være et mareritt for Wolfsburg, og det ser ut til å fortsette, uttalte kommentator Eivind Bisgaard Sundet om målfesten.

LES OGSÅ: Svensk ekspert sperrer opp øynene for Norges superstjerne: - Vanvittig

I andre omgang økte Haaland ledelsen til 6-0, med sin andre scoring for dagen. Ridle Baku satte inn et trøstemål for Wolfsburg 10 minutter før full tid.

Se alle scoringene her:


Seieren gjør at Dortmund minsker gapet opp til Bayern på tabellen. De ligger nå seks poeng bak, og legger press på at serielederne må vinne sin kamp mot Armenia Bielefeld på søndag.

Første mål siden januar

Haaland bøttet inn mål for Norge i landslagspausen, men på klubbnivå har det ikke gått like på skinner jærbuen.

Haalands forrige scoring for Dortmund kom den 22. januar mot Hoffenheim. Siden den gang har Haaland vært ute med skade, for så å gå målløs av banen i fem kamper på rad.

Men når Dortmund herjet som de gjorde var det kun et spørsmål om tid før Erling Braut Haaland også tegnet seg på scoringslisten. Etter 37 minutter fikk han verdens enkleste jobb med å trille inn Dortmunds femte scoringen for kvelden, etter å ha blitt spilt på blank av kaptein Marco Reus.

- Måltørken er over for Haaland, endelig! Han setter inn sitt 24 mål for Dortmund denne sesongen, sa kommentator Eivind Bisgaard Sundet.

LES OGSÅ: Overgangsekspert med opplysninger om Pogbas fremtid: - Det handler ikke om penger

Scoringen så ut til å gi jærbuen blod på tann, og etter 54 minutter banket han inn sitt andre for kvelden.

- Det er bedre for Haaland, som virkelig har funnet tilbake målformen nå, utbrøt Sundet da Haaland satte inn sitt andre for kvelden.

Drømmedebut

Borussia Dortmund har enorme skadeproblemer for tiden, og spesielt på backplass er det tynt. Thomas Meunier, Raphael Guerreiro, Marcel Schmelzer og Felix Passlack var alle utilgjengelige til kampen.

Det første til at 17 år gamle Tom Rothe, som aldri har spilt en seniorkamp for klubben før, fikk sjansen på venstrebacken.

Etter 24 minutter ble ungutten med opp på corner, og stanget Dortmund i føringen foran den gule veggen.

LES OGSÅ: Trossard senket Tottenham i sluttdrama

- Det er debutanten! 17-åringen Tom Rothe. En helt er født, utbrøt kommentator Eivind Bisgaard Sundet da unggutten stanget inn 1-0.