Hadde jerngrep på Occean

Den fryktede Lillestrøm-spissen Olivier Occean fikk lite til mot kompromissløse islandske stoppere.

18.04.06 23:46

Men det de fleste likevel ergrer seg over etter kampen er at Brann nok en gang rotet vekk ledelsen. I Fredrikstad gikk det ett minutt - mot Lillestrøm gikk det tre minutter. Og det var nettopp Occean som til slutt var frempå med foten etter kaos i Brannforsvaret.

- I Fredrikstad var det konsentrasjonssvikt som førte til scoringen. Det var det ikke i dag. Lillestrøm presset oss og da kom målet, sier banens bestemann Kristjan Örn Sigurdsson til iBergen.no.

Det samme sier makker Olafur Örn Bjarnason.

- De presser oss hardt og vi blir trykket bakpå og det er vanskelig å stå opp. Men ellers synes jeg det gikk greit, sier den eldste av de islandske stopperne.

- Frykter ingen
Mange hadde på forhånd fryktet Lillestrøms spisspar og spesielt Olivier Occean. Men Sigurdsson fryktet ingen.

- Hvis jeg hadde visst at jeg ikke kunne hamle opp med andre spillere så hadde jeg ikke spilt. Men Occean var sterk, sier kraftpluggen som til tider gjorde canadieren til statist.

Stopperne som tidligere har blitt sett på som det svakeste leddet i brannlaget, stod i dag frem som solide og til å stole på. Skal en sette fingeren på noe i forsvarsrekken så var det at backene flere ganger var for offensive. Likevel førte det ikke til noen særlig farlige målsjanser for Lillestrøm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.