- Ikke noe annet er aktuelt enn seier for min del. Jeg må vise dem at jeg er den beste bokseren i Norge og denne kampen kommer til å snu ting på hodet, sa Srour til Nettavisen, tidligere i sommer.

Lørdag kveld møtte han russeren Evgenii Vazem i Hamburg i Tyskland, og Tønsberg-bokseren var skarp fra første sekund. Russeren fikk smake Srours «jab» konstant de første rundene, og begynte å bli desperat utover i rundene. Det utnyttet Srour ved å straffe Vazem enda hardere med tunge kroppsslag.

- Jeg prøvde så godt jeg kunne å slå ham ut. Jeg går alltid for en knockout, fordi det er det publikum vil se. Da han merker slagene mine, går han i skjellet sitt og forsvarer seg. Jeg hadde han flere ganger, så jeg er irritert over at jeg ikke slår han ut, sier Srour til Nettavisen, rett etter at boksekampen på tysk jord var over.

Russeren var tøff og gikk ikke i gulvet, men Srour kontrollerte kampen inn til en enstemmig dommeravgjørelse. Dermed er 23-åringen fortsatt ubeseiret som proffbokser, og mulighetene kan ligge til rette for et boksestevne på hjemmebane i fremtiden.

- Boksingen min så veldig bra ut, det er det viktigste. Neste proffkamp med Sauerland blir i Oslo, forteller en selvsikker Srour.

Les mer: Historiene om 19 UFC-fightere som mistet livet (+)

«The Slim Reaper», som er Srours kallenavn, har også uttalt tidligere at han gjerne ønsker å representere Norge under Tokyo-OL i 2020. Han er tidligere norsk og nordisk mester i 64-kilosklassen, og har kontraktfestet i avtalen med Sauerland at han skal få lov til å ha amatør-status også for å kunne oppfylle OL-drømmen.

Les mer: Joshua møter Ruiz til omkamp i vinter