RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haglund: - Vi er veldig fornøyde

Foto: Tommy Ellingsen / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Lillestrøm reddet poeng med overtidsutligning i Sandnes.

SANDNES ULF - LILLESTRØM 1-1:

Steinthor Thorsteinsson sendte Sandnes Ulf tidlig i ledelsen mot Lillestrøm søndag, men Erik Mjelde headet inn utligningen i siste spilleminutt.

Etter noen tamme åpningsminutter fikk Sandnes Ulf i gang maskineriet. Thorsteinsson var blant spillerne som skapte flere farligheter foran LSK-målet rundt halvspilt første omgang.

Etter 23 minutter satt også ballen i nettet via tverrliggeren. Islendingen kunne på akrobatisk vis juble for sitt femte mål for sesongen.

Vertene var best inn mot hvilen, men over i annen omgang var det et helt annet kampbilde. Det var derfor ikke ufortjent at Erik Mjelde, som kom inn fra benken med under 20 minutter igjen å spille, headet inn utligningen da ordinær tid var i ferd med å utløpe.

- Vi setter inn spillere som er klare til å bidra. Det er vi veldig fornøyd med, var kommentaren fra LSK-trener Magnus Haglund til C More.

Bjørn Helge Riise var spilleren som på lekkert vis slo pasningen på pannebrasken til den tidligere Brann-spilleren.

- Det er surt når målet kommer så sent. Vi har noen gode overganger, som vi bør sette. Når vi ikke gjør det får vi være fornøyde med ett poeng, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til C More. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere