Hahnemann eller bankerfritt

Foto: Hesteguiden.com

Bankerkandidatene står ikke i kø i dag, men Hahnemann kan være en frisk løsning i V5-1 i lunsjen på Bjerke.

01.07.10 10:49

Klikk her for V5-forslag

Vi anbefaler å gå tynt i de tre første avdelingene og gardere rikelig i de siste to V5-avdelingene i dagens lunsjtrav på Bjerke.

12 Hahnemann er den beste hesten i V5-1. Han feilet bort andreplassen bak Becky's Daydream på Klosterskogen nest sist, mens han imponerte i seiersløpet fra tet sist. I dag kan han nødvenigvis ikke benytte samme oppskrift, men Hahnemann går fra alle posisjoner. Med litt tempo over dette løpet tror vi han runder til seier. Vi bankertipper på det lille forslaget, men garderer med formsterke hester på de største tipsene. 3 Extreme Valley var meget bra til annen sist. Står fint til og skal kjempe langt fremme i et slikt løp fra en gunstig startposisjon. 1 Max S.R. tar derimot teten. Høitomt er nok interessert i å sitte i tet. Får han dirigere har han avgjort sjansen. Blir det trykk over det kan det bli vanskelig form den formsterke hesten.

Nå kan du spille andelslag på nett

3 Spang Jotroll vinner uten galopp i V5-2. Feilet ut av siste sving etter å ha dratt knallhardt unna sist. Var sliten på det tidspunktet. Nå er distansen 500 meter kortere. Vi tror han holder helt inn i feilfri utgave, men vil advare sterkt mot galopprisikoen. 5 Ride Kos holder fin form. Får Høitomty opp og liker distansen. Selvskreven V5-strek.

6 Clove Bud (V5-3) gikk offensivt til verks i Bergen sist. Fikk svi i sluttfasen, men fullførte uansett mer enn godkjent til sjette i et tøft treåsløp som ble unnet av Just Superb. Vi vet Thor Borg holder denne hesten ganske høyt. 1 Tycoon November er hyperkapabel, men vanskelig. Temperamentet er spesielt og han kan feile før bilen slipper feltet. Oppfører han seg har han en flott sjanse. 9 Wotoya holdt skansen helt hjem tross tungt løpsopplegg sist. Får amerikaneren smyge med har han en giftig sluttspurt.

Eksperttipsene fra Sportspill får du her

Treningsrapportene på 4 O'Hara Crown er det verdt å merke seg. Kusken sier han vinner lett om hesten viser samme innstilling i V5-4. Motstanden er ikke verre enn at han kan være en frekk banker. Det skal legges til at han har hatt mye uflaks den siste tiden. 3 Lindermann Limit var ikke langt unna seieren sist. Er muligens litt vanskelig å vinne med, men formen er helt på topp. Vinnervilje har heller ikke 5 My Kendricke vist. Hoppa er imidlertid i storform og blir neppe mye påaktet i dag og står trolig til en svært spillbar vinnerodds. 6 Nelson De Play er en fidus. Løpet sist var et steg i riktig retning og konkurransen er ikke avskrekkende nå. Raske 7 Quickstep Girl er heller ikke borte.

I V5-finalen kan det komme en smell. Det signaliseres at det skal kjøres offensivt fra start med både 1 Digital Program og 6 King Sensation som begge gjør sine beste løp fra tet. Vi tror mest på førstnevnte, men utelukker ikke at det dukker opp noen bakfra som kan slå til.9 Jaghound er mye bedre enn raden og deltatt mot klart tøffere motstand. Feilfritt skal han normalt duge i slike sammenhenger. 3 Nu Steensgård viste form i ny regi forleden. Kan være en vinner i billig selskap. 10 Comi Jet er mer enn god nok bare det klaffer litt med løpsopplegget. Resultatraden lyver. 6 King Sensation har sjansen dersom han skulle komme seg foran. 11 Tamina rascal vinner sjelden, men i nåværende form må hun på kupongen selv fra dårlig spor. Vi helgarderer løpet på det største forslaget.

Ønsker du å kjøpe V5-tipset, tast her . For Dagens Dobbel trykker du her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag