RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Håkedal/Tørlen senket Europas beste

Sist oppdatert:
Sandvolley-paret Nila Håkedal og Ingrid Tørlen lo og jublet uhemmet etter en sensasjonell seier tirsdag kveld.

Med 2-1 (12-21, 21-17 og 15-12) over tyske Susanne Lahme/Danja Müsch tok det norske laget et langt steg mot cupspillet. De to smilte, lo og jublet som besatt etter triumfen. Lahme/Müsch har vært Europas klart beste lag i verdensserieturneringen denne sesongen.

- Nervøs
- Det var vel ikke mange som hadde trodd dette før kampen, men vi trodde på det. Men jeg har aldri før vært så nervøs før en kamp tidligere. Og på oppvarmingen slo jeg meg i siden. Det gjorde at vi mistet ti minutters oppvarming, sier Ingrid Tørlen til NTB.

Nå venter gresk motstand for Norge torsdag, et lag som har tapt sine to første kamper. En seier der gir Norge garantert plass videre. Et tap med ett norsk sett kan også være nok, men da er man avhengig av resultater i de andre kampene.

De to tyske jentene gikk rett av banen og nektet å gi noen intervjuer.

Thriller
Horrem/Maaseide slo Daxton Holdren og Stein Metzger fra USA 2-1 i en thrillerkamp tidligere tirsdag kveld.

Norge tapte førstesettet 14-21, men slo tilbake og vant 21-15 i det andre settet. Norge vant tredjesettet 16-14 etter serveess av Horrem.

Dermed har nordmennene gode sjanser til å gå til cupspillet i OL. De møter Andrew Schacht/Joshua Slack fra Australia i sin siste gruppekamp torsdag.

Diskuter OL i Veggavisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere