*Nettavisen* Sport.

Håland kan bli Bryne-trener

Manchester City Foto: Espen Hartvig (Scanpix)

Reine Almqvist har gitt bryneledelsen beskjed om at han gir seg som trener for klubben ved sesongslutt. Nå seiler Alf-Inge Håland opp som en het kandidat til å overta.

23.10.03 09:05

Reine Almqvist tar farvel med brynepublikum i sin faste spalte i klubbens programblad til søndagens kamp mot Rosenborg. Han leder laget i de siste seriekampene, så er det slutt.

- Jeg måtte skrive det i programbladet. Det var siste sjanse til å gi publikum en skikkelig beskjed. Derfor forteller jeg om beslutningen nå før sesongslutt, sier han til Stavanger Aftenblad.

Han har ikke gitt helt opp håpet om å klare en kvalifiseringsplass, så det kan bli flere enn to kamper til på Bryne-benken.

- Jeg har minst to kamper igjen som trener. Jeg håper det blir fire, sier han.

Håland aktuell mot Brann

For spillerne kommer meldingen som en overraskelse.

- Dette kommer overraskende. Det er heller ikke spesielt heldig at beskjeden kommer nå, tre dager før den viktige kampen mot Rosenborg, sier Ragnvald Soma til NRK Rogaland.

Nå seiler Alf-Inge Håland opp som en het kandidat til å overta etter Almqvist.

Ifølge Stavanger Aftenblad skal det ha vært aktuelt å forsterke trenerteamet med Håland allerede før Brynes kamp mot Brann forrige helg. Nå skal han være høyaktuell som ny hovedtrener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.