*Nettavisen* Sport.

Haldorsen taus om fremtiden

Bodø/Glimt-trener Ola Haldorsen nektet å snakke om fremtiden etter at nedrykket var klart.

24.10.05 10:38

ASPMYRA (TV 2 Nettavisen): BODØ/GLIMT-START 1-1:

Etter 13 sesonger i det gode selskap spilles det førstedivisjonsfotball på Aspmyra fra våren av. Og det er ingen automatikk i at Ola Haldorsen fortsatt sitter på hjemmelagets trenerbenk.

- Nå skal vi først få denne bitre opplevelsen ut av systemet. Så må jeg tenke meg om, og både spillere og ledelse må få komme med sine meninger. Så får vi se. Mer enn det kan jeg ikke si akkurat nå, sier Bodø/Glimt-treneren til TV 2 Nettavisen.

- Ikke mye solskinn
Han gjør ingen hemmelighet av at sesongen har tært på kreftene:

- Det er tøft å kjempe i bunnen, det skal man være klar over. Det blir mange tøffe hverdager og ikke mye solskinn, konstaterer Haldorsen.

Det var imidlertid stjerneklart i Bodø da byens fotballag ble degradert av tilreisende sørlendinger – 30 år etter klubbens kanskje største øyeblikk, cuptriumfen på Ullevaal i 1975.

Og Haldorsen er stolt av det hans karer presterte mot laget som nå har grepet om seriegullet.

- Jeg synes vi gjorde en veldig god førsteomgang. Mot slutten gamblet vi med tre bak for å få alle poengene, men dessverre klarte vi aldri å skape det samme trøkket som før pause.

- Ingen som går under
Om det var hands i forkant av Starts utlikningsmål, vil han ikke ha noen formening om:

- Jeg så ikke situasjonen. Da er det vanskelig å ha noen mening.

Haldorsen takket også fansen for innsatsen.

- De har vært fantastiske i hele høst. De har aldri gitt opp håpet. Og jeg er sikker på at de kommer tilbake for å støtte laget sitt også i førstedivisjon, slik at Bodø/Glimt kan rykke rett opp igjen i en «steikandes» fart.

- Det er ingen som går under på grunn av dette nedrykket, konstaterer Ola Haldorsen.

PS. Ifølge Avisa Nordland uttrykte styreleder Tord Kolstad søndag kveld full tillit til Haldorsen, som har ett år igjen av kontrakten med Bodø/Glimt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag