Gå til sidens hovedinnhold

Halve Brann-stallen kan forsvinne

Halve dagens Brann-stall har kontrakter som løper ut neste sesong. Problematisk, mener Mons Ivar Mjelde.

(iBergen.no) Tolv av Branns spillerer har kontrakter som løper ut neste sesong, noe som utgjør nesten halve stallen, skriver Bergens Tidende. Trener Mons Ivar Mjelde legger ikke skjul på at det er uheldig med så mange usikkerhetsmomenter i sølvtroppen, som håper på gull neste år.

Mjelde hevder penger er årsaken til at Brann ikke har fått avklart mer på kontraktsiden.

- Vi ønsker å forlenge med flere, og har gjort våre innstillinger internt. Men det er pengene det står på. Brann har investert mange penger den siste tiden, og det er begrensninger i lønnsbudsjettet, sier Mjelde til BT.

Brann må nå avveie om de vil prøve å selge eller risikere at stjerner går gratis til andre klubber som Bosman-spillere. Blant de mest profilerte spillerne som kun har ett år igjen, finner man Martin Andresen, Håkon Opdal, Kristjan Sigurdsson og Bengt Sæternes. Ingen av disse har vært avvisende til å forlenge kontraktene sine med klubben.

Daglig leder i Brann, Bjørn Dahl, ser ingen dramatikk i at halve spillerstallen går inn i sin siste kontraktssesong, og avviser at det er pengemangel som gjør at forhandlingen lar vente på seg. Han sier til avisen at de vil gå i forhandlinger med flere spillere i vinter.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien