RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamanns millionburger

Foto: NIGEL RODDIS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Den tidligere Liverpool-spilleren Dietmar Hamann har fortalt hvorfor han ikke gikk til Bolton, en «ikke-overgang» som kostet tyskeren dyrt.

Hamann, som gikk til Manchester City for en uke siden, skal være rimelig god i engelsk, men har lagt seg til den nokså spesielle, irsk-inspirerte scouse-dialekten etter syv år i Liverpool, ble sjokkert da han hørte hvordan de pratet i Bolton.

Etter opprinnelig å ha skrevet under for Bolton, gjorde midtbanespilleren (32) en u-sving etter å ha besøkt McDonald's like utenfor Boltons hjemmearena Reebook.

Venner av Hamann sier til the Sun at Hamann ble sjokkert da han ikke forstod et fnugg av det de sa i fastfoodkjeden.

Hamann var allerede i tvil om overgangen, og ringte i panikk sin venn Robbie Fowler fra Liverpool, som også hadde spilt i Manchester City, og skrev deretter under for Stuart Pearces mannskap.

Bolton fikk 300.000 pund i kompensasjon for kontraktsbruddet, hvorav Hamann selv betalte om lag halvparten, over halvannen million kroner. I ettertid skal han overfor venner ha spøkt med at måltidet på burgersjappa i Bolton var hans dyreste noensinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere