*Nettavisen* Sport.

HamKam raknet

Foto: Jeff Gilbert/Scanpix

Slapp inn to de siste åtte minuttene.

12.03.08 19:17

HamKam – Notodden 2-2:

BØRSTAD(Nettavisen): HamKam så ut til å dra i land en sikker seier mot Notodden tirsdag, men en sterk sluttspurt av adeccolaget sørget for at hamarlaget måtte ta til takke med uavgjort.

- Vi ble for passive mot slutten, og vi må lære oss å fullføre kamper, sier en skuffet Arne Erlandsen til Nettavisen etter kampen.

Marcus Ringberg sendte HamKam i føringen etter 17 minutter. Hjemmelaget presset resten av omgangen, og både Roman Kienast og Olivier Karekezi burde scoret. Men 1-0 holdt seg til pause.

Raknet
Andreomgang var litt tammere fra begge lag, men fortsatt var HamKam i førersetet. Da innbytter Tommy Øren satte inn 2-0 ti minutter før slutt virket kampen å være avgjort.

Det så det ut til at HamKam trodde også, og i stedet for å stå kampen ut, slapp de Notodden inn i spillet. Adeccoligalaget takket for muligheten ved å score to ganger, ved Kristian Ystaas og Bala Garba.

Dermed endte kampen uavgjort.

- Klasseforskjell
-Det var klasseforskjell i dag, og det er dårlig av oss å ikke score flere. Vi senket oss ned på Notoddens nivå, og ble passive etter å ha økt til 2-0. Før det gjorde vi en bra kamp, avslutter HamKam-trener Arne Erlandsen.

HamKam reiser til Tyrkia fredag morgen, og der skal de spille to treningskamper før de møter Strømsgodset hjemme 2. påskedag til generalprøve før Tippeligaen starter.

Klikk her for flere fotballnyheter
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.