RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HamKam skal forsterke med fem

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Atiba Harris fra den amerikanske fotballigaen kan bli den første.

Atiba Harris (22) er nå på Hamar for å vise seg frem. Briskeby-laget er allerede enige om de økonomiske betingelsene. Det gjenstår kun å forsikre seg om at Harris fungerer også i den norske måten å spille fotball på.

- Han har spilt spiss tidligere, men vi henter ham som midtbanespiller, sier HamKams sportssjef, Lars Tjærnås, til Nettavisen.

I tirsdagens utgave av Hamar Arbeiderblad står det at Harris scoret 13 mål på 21 kamper for Real Salt Lake denne sesongen, men det er feil. Det rette er null mål på 21 kamper i årets sesong. Han har imidlertid startet 13 kamper for klubben denne sesongen.

Uten at mangelen på mål bryr Tjærnås. Det er ikke spissposisjonen spilleren er tiltenkt.

- Jeg har sett ham i sju kamper på video. En som spiss og seks etter at han ble flyttet tilbake som defensiv midtbane. Han er en atlet, og fyller alle kravene vi har til nye spillere. Han har fart, og gode ferdigheter defensivt og offensivt, sier Tjærnås.

Fremstår Atiba som ønsket vil han bli den første av en rekke forsterkninger på Hamar denne vinteren.

- Vi har konkludert med at vi ønsker å hente inn 5-7 spillere før neste sesong. Fem av dem skal være spillere som styrker førsteelleveren, sier Tjærnås før comebacket i Tippeligaen neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere