RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

«Hammers» i vinnerform

Sist oppdatert:
Steinar Hammersborg har hatt en fantastisk periode som trener og kusk. I dag sender han ut bankerkandidaten Valuable som jager sin andre seier på rad.

Ola Slåtsveens lunsjtips tirsdag satt som et skudd, og det ble fullklaff for både det mellomste og det største forslaget. Totalt innspilt: 6924 kroner!

Klikk her for våre V5-forslag

Lunsjtrav Bjerke: Steinar Hammersborg har hatt en strålende periode som trener og kusk. I dag spiller han førstefiolin med den svært så lovende treårshoppa 3 Valuable i V5-3. Hun er god fra start og skal kjøres aktivt i forsøk på å nå teten. Dermed blir det trolig samme scenario som sist. Fra tet har vi liten tro på at noen kan true den amerikanske importen. 10 In Position galopperte bort en klar seier i et løp som ble vunnet av Magic Pedro for fjorten dager siden, Hingsten er i fin utvikling og kan utfordre storfavoritten uten uhell. 6 Zeppelin Boko trøblet sist, Er nok klart forbdret når han sendes ut etter behandling og pause.

2 Fidel L har gunstige forutsetninger og holder veldig fin form. Bør ha en stor mulighet han skulle komme seg til tet. 5 T.L.E.'s Nicedream kan være en aktuell dersom det stemmer med posisjonene underveis. Hun får sjelden klaff, men er spurtsterk med det rette løpsopplegget. 7 Baldrian Pedro er en luring. Han har ikke startet denne sesongen, men har såpass bra klasse at han kan slå til på direkten. 1 Kentucky Glide har hatt en mager sesong, men fra tidligere vet vi hva som bor i hesten fra Stall Volo.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

11 Jarli Eld kan trenge løpet, men med fire seire på fem starter kan vi ikke unngå å spille han som favoritt baksporet til tross. 2 Øylill er i stadig fremgang. Har ikke vunnet på 29 starter, men innsatsen sist ga beskjed om at hoppa kan entre vinnersirkelen når som helst. 8 Jentungen holdt farten fint mot meget gode hester i Vinvaras æresløp sist. Nå er selskapet et hakk lettere. Med oppadgående form kan Toten-hesten runde til seier. 1 Emse Kongen gikk bra i knallhardt lag sist. Vi tror han blir overfløyet fra start, men får han klaff kan han uansett trekke det lengste strået. Et aldri så lite OBS på 4 William. Han er mye bedre enn raden. Skulle han få et riktig løp kan han slå til med overraskende seier.

Øk vinnersjansene dine med systemspill

1 Mr. Hunter er kjapp fra start. Han ser fin ut i trening og vil nok kjøres offensivt fra førstespor. Vi vet han kan åpne fort og har god tro på tetkjenning hele veien. 2 Pine News var uheldig sist og fikk en fartsglad konkurrent over seg. Gangen før Pine Chip-sønnen svært positiv til seier i årsdebuten. Han skal regnes med vinnersjanse i dag. 12 Derby Princess er veldig spurtsterk. Med tempo øker hennes sjanser. Aarum tar ikke turen uten å ha tro på sin elegante hoppe.

Annonse: Rolf Lerum og Øivind Grøstad ser det du ikke ser

I V5-finalen blir 7 Milljoy favoritt selv om han trakk et spor langt ute bak bilen. Selskapet er veldig overkommelig. Han er solid fra start og feilfritt tror vi han sitter i tet før den første svingen er ferdig kjørt. Da skal det en god hest til for å slå vallaken. 3 Reds Touchman kan muligens være så god. Står fint til og trener for tiden svært bra. Skal kjøres veldig offensivt i dag og kommer ut med hele skylapper. 1 Nu Steensgård er mye bedre enn raden. På sitt beste duger han i slike sammenhenger. Formen er dog noe usikker på femåringen til Jeppe Juel. 9 Krutov har ikke startet denne sesongen. Kan trenge løpet, men skal voktes bare på sin fine klasse i grunnlaget. Han er garantert i flott orden når Gunnar Eggen sender han til start, men siden det handler om årsdebut så er han neppe i toppform. 5 Country Ride kan være en fidus. Han vinner ikke på bestilling, men slår til fra tid til annen.

Ønsker du vårt V5-forslag tast her . For Dagens Dobbel trykker du her.

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere