*Nettavisen* Sport.

Hammersengs forlovede la inn landslagssøknad

SERBIA: Anja Edin håper å få med seg Gro Hammerseng til EM.. Her er de to sammen på Arena Larvik i oktober 2011. Foto: (Peder Torp Mathisen, Østlands-Posten)

Anja Edin storspilte da Larvik knuste Byåsen.

17.10.12 21:24

Anja Edin, som tidligere denne måneden annonserte at hun har forlovet seg med håndballstjernen og Larvik-venninnen Gro Hammerseng, storspilte da Larvik slo Byåsen 31-20 onsdag.

Etter en jevn førsteomgang tok Larvik fullstendig over mot slutten av kampen, og knuste til slutt den trønderske erkerivalen. Edin, som kom til Larvik i juni, ble toppscorer ble seks mål.

Nå kan hun igjen bli aktuell for landslaget. 29-åringen var med da Norge tok bronse i VM i 2009, men har aldri klart å etablere seg på landslaget.

Hun hopper likevel ikke taket av tanken på å være en del av Thorir Hergeirssons EM-tropp, som skal spille om edelt metall i Beograd i desember.

- Jeg har ikke tenkt noe særlig på det. Jeg har hatt fokus på Larvik. Det er vanskelig å få spørsmål om det på direkten, ettersom jeg ikke har tenkt på det. Men jeg vet ikke, svarte hun på spørsmål fra TV2 tidligere denne måneden.

- Jeg vet i hvert fall at det er veldig gøy å være med landslaget, la hun til.

Hammerseng spilte en god kamp, hun også, og endte opp med fem scoringer. Camilla Herrem ble toppscorer for Byåsen med seks nettkjenninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.