Gå til sidens hovedinnhold

Hamrén: - Dette betyr ingen ting

Alle norske lag ute av La Manga Cup, men Erik Hamrén ser ingen grunn til bekymring.

RBK – KRYLYA 1-1 (5-6 e. str.)

LA MANGA (Nettavisen): Det ble en helsvart fredag i La Manga Cup – sett med norske øyne. Først røyk Stabæk på straffer mot Honka, deretter Lyn mot Kalmar (0-1), så var det Fredrikstads tur (0-1 for Nordsjælland).

Til slutt var det Rosenborg som skulle redde den norske æren. Det gjorde de også, med en meget god kamp mot russiske Krylya med kraftpluggen Jan Koller på topp, men "godt" er ikke alltid godt nok.

Fornøyd Hamén
Riktignok ga John Pelu trønderne ledelsen rett etter sidebyttet, og ble dermed den første til å score for et norsk lag i La Manga Cup. Trond Olsen burde doblet ledelsen med sitt første spark på ballen, men avslutningen gikk hårfint utenfor – og i stedet var det russerne som kunne stange inn kampens siste spillemål fem minutter før slutt, og i straffekonken trakk russerne det lengste strået.

- Bekymringsfullt at alle norske ryker ut, Erik Hamrén?

- Nei, det her betyr ingen ting. Dette er bare treningskamper i januar, minner RBK-treneren om.

- I tillegg synes jeg mange av de norske lagene gjør en god prestasjon. Stabæk presset mot Honka, Lyn spilte jevnt med den svenske seriemesteren, og Fredrikstad var gode i den ene omgangen jeg så dem mot Nordsjælland. Dessuten synes jeg vi var veldig gode i vår kamp. Vi er så absolutt der vi skal være på denne tiden av året, mener svensken.

Snytt for drømmedebuten
Trond Olsen var også der han skal være snaut to måneder før seriestart. Drømmedebuten ble han likevel snytt for – hans første ballberøring gikk noen få centimeter utenfor, og på stillingen 3-3 i straffesparkkonkurransen kunne han ha avgjort – men satte ballen i stolpen.

Spesielt avslutningen alene med Aleksandr Belozerov et drøyt kvarter før slutt irriterte den gamle Glimt-helten.

- Jeg burde vært mye kaldere der, og heller rundet keeper, sier en skuffet Olsen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken