Gå til sidens hovedinnhold

Hamrén vil ha mer

Og RBK-treneren er veldig klar på hva han vil ha.

LA MANGA (Nettavisen): Onsdag sikret Rosenborg seg Trond Olsens tjenester for snaut ti millioner kroner, men det blir ikke det siste kjøpet hvis Erik Hamrén får det som han vil.

Øverst på ønskelista – en målscorer.

- Vi ser etter en ny spiss, og jakter både i Norge og i utlandet, innrømmer svensken.

Tidligere onsdag gikk Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun ut og sa at trønderens drømmeformasjon var en 4-2-3-1-oppstilling.

Med Trond Olsen på plass har trønderne fått en mann som både kan bekle venstresiden og posisjonen bak den ensomme spissen, men helt på topp er det noe tynnere.

Tynt på topp
Steffen Iversen er det klare førstevalget, men sliter med skade, og syklet onsdag rundt på La Manga Club mens lagkompisene fikk sin første treningsøkt på det lekre gresset på den spanske østkysten. Didier Konan Ya får ikke engang trene med A-laget og synger på siste verset, og bak dem er det tynt.

Selv fremhever Hamrén noen av lagets yngre spillere som forhåpningene for sesongen, men innrømmer samtidig at spissalternativene kunne og burde vært flere.

- Vi får se hva vi kan finne, sier Hamrén, uten å ville medgi at Rosenborg gjør som over halvparten av de norske Tippeliga-lagene – sliter med å finne gode angripere.

Vil ha flere mål fra midtbanen
Forhåpningen er dermed at midtbanespillerne skal bidra med mer i det offensive spillet i år.

- Vi vet at Trond kan det. Han har hurtighet, en god venstrefot, og hadde mange assists og scoringer både i fjor og i forfjor.

- Samtidig får både Per (Ciljan Skjelbred) og (Alexander) Tettey muligheten framover, og jeg håper på flere scoringer fra dem i år.

Med kun tre seriemål til sammen på duoen i fjor, er det lett å forstå det håpet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken