*Nettavisen* Sport.

Hamre dominerer på Sørlandet

Foto: hesteguiden.com

Frode Hamre tar med seg en rekke stallhester til Sørlandet søndag og har en rekke fine vinnersjanser. Sjekk våre V5-tips.

24.06.12 12:10

Sportspills meny søndag:
V75 Kalmar: Tarzan fikser 62 millioner
Oddstips 1: Umiddelbar nedtur for Sandefjord
Oddstips 2: Nå blir det ekstraomganger
Tippetips: Tippeligaen er tilbake

Det ligger altså an til Hamre-show når Sørlandets travpark inviterer til dobbel V5 søndag kveld. Med fire gode vinnersjanser returnerer garantert Frode Hamre til sin base i Sandefjord med noen seire søndag kveld. Jevnt over er løpene så oversiktlige at vi spiller uten banker i begge V5-spillene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. Ungdomskusker.
Lena B. Olsen har aldri vunnet travløp, men sitter her opp bak sin egen 1 Pola Linus som har et svært fint løp på papiret søndag. Lena kjenner naturligvis hesten godt all den tid hun kjører med den til daglig og Pola Linus virker også som en travsikker type. Men nervene kan spille Lena et puss og derfor garderer vi litt.

3 Ås Glimten har en bra kusk og er i form. Får hesten smyge med i det lengste, kan han speede fort. 11 Havsalt imponerte i seiersløpet sist og kan vinne igjen tross tilegg. Det kan også 10 Lodda som er i hysterisk form. Form er det ikke på 2 Flyveren, men utgangsposisjonen er bra.
Rangering V5-1A: A: 1 B: 3-11-10 C: 2-7-6-5-8-4-9

V5-2A - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Øystein Tjomsland har virkelig sving på seiershjulet for tiden og storfavoritten 5 Vestpol Dennis har naturligvis en topp vinnersjanse her. Kom strålende tilbake etter startgalopp på Bjerke onsdag og er trolig overlegen feilfri. Men tette starter er et lite uromoment, så vi drar med et par hester til på det største forslaget.

8 Baiasen har vist at han trives med Kristine Kvasnes i sulkyen. Gjorde et strålende seiersløp for Kristine nest sist, men kom aldri inn i leken sist. 1 Kodin var et stallskrik sist etter lang pause og viste fart mellom galoppene. Den store outsideren her. 9 Studen trodde vi på tirsdag på Forus, da skuffet hesten. Nå setter turbo-Solberg seg opp.
Rangering V5-2A: A:5 B: 8-1-9 C: 2-4-6-7-3

V5-3A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Så er det dags for Frode Hamre. 1 Vasadu blir stor favoritt og på samlebongene vil han nok stå alene. Har imponert stort i to strake seiersløp, men risikerer å bli overfløyet og det er minuset. Feilfritt er det selvsagt en god vinnersjanse.

Vi likte dog 6 Ramos Boy svært godt i seiersløpet på Klosterskogen sist. Undem-traveren som har slitt med å gå feilfritt, løste som en katapult bak bilen og ledet hele veien. Kommer Ramos Boy seg foran igjen, ser i ikke helt bort fra at han kan gi storfavoritten kamp. 2 Tibur Visison mangler kanskje det lille ekstra for tiden, men formen er ellers uforandret fin. 4 Papai Bee gjorde en grei norgesdebut, men heller ikke mer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Rangering V5-3A: A: 1 B: 6-2 C: 4-5 D: 7-3

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Ingen tvil om at 11 Tomdin Ø.K. er den overlegent beste hesten i dette løpet, men Øksnevad-traveren er som kjent ikke til å stole på. Holder han seg på beina, vinner han trolig lett. Vi spekulerer litt her også.

5 Solbakkens Knut står forlokkende til og er bedre enn raden. Lykkes Geir Mikkelsen å unngå dødens, er det brukbar vinnersjanse. 1 Bjørntvedt Knekten r nok ikke i toppform, men søndagens oppgave er billig og kusken er bra. 6 Kolberg Kom holder også litt usikker form, kanskje er det Magnus Helland som får fart på rogalendingen igjen fra et flott springspor.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 11 B: 5-1-6 C: 4-7-10-2-3-8-9-12

Kalmar byr på V75 søndag og flere andre spill. Kjøp en lyntotokupong i spillboksen under

HTML EMBED

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Vi tror det er bra sjanse for at 1 Bar Story forsvarer sitt innerspor og da er vinnersjansen bra på favorittdistansen sprint. Kristine Kvasnes er spennende gjestekusk på den formsterke seksåringen.

2 Conchnito vil nok utfordre på startsiden og er i fin form. Fra dødens blir det verre. Frode Hamre presenterer en ny amerikaner her og 10 Broadway Zinger er den helt naturlige outsideren i norgesdebuten. Stallkompis 9 Chocopologie har fine rygger fra start og det borger for et fint løp underveis. 3 Olivia Park og 6 Games We Play er heller ikke sjanseløse dersom det klaffer underveis.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 1 B: 2-10-9 C: 3-6-5-11-8-7-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
2 Underpaid Hanover galopperte seg bort som stor favoritt på Bjerke i sin siste start, men rapporteres i full form igjen av Frode Hamre og må ha en topp sjanse i dette billige løpet. 3 Photo Va Bene er hovedutfordreren. Etter to flotte seiersløp, galopperte også denne seg bort sist. Høitomt vil nok prøve å overfly favoritten fra start her, men vi er ikke sikre på at han klarer det. 1 Chellas Girl var svært forbedret sist og har vunnet sportrekningen, mens Hamre-hesten 4 Order By Plane kan sitte der om favorittene skulle gjøre seg bort.
Rangering V5-3B: A: 2 B: 3 C: 1-4 D: 6

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Enda mer Hamre her og vi synes 7 Donatello U.S. holdt stilen flott til mål i et V65-løp på Bjerke i sin siste start, etter et krevende løp. Betydelig enklere imot i kveld, men startsporet er ikke bra. Uansett flott vinnersjanse.

3 Rex Santana står fint til og er i form. Ikke umulig at Tom Erik Solberg kjører det det går her i håpom å komme seg foran. 6 Continental Woman spurtvant sist, men sjettespor er ikke perfekt. 8 Fellowchip G.T. har heller ikke hatt tur i sportrekningen, men er i form.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 7 B: 3-6-8 C: 11-4-5-10-9 D: 1-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Frode Hamres strålende treårshoppe 1 Xquisite Chocolate har ikke startet siden hun imponerte så voldsomt i et treårsløp på OGP-søndagen. Denne søndagen velger Frode p ta henne ut med eldre konkurrenter på full vei og med voltestart. All den tid hoppa har hatt pause og det er full vei, velger vi også å spekulere litt her.

9 Bullchip har vist flott form i det siste, og klaffer det underveis med gode rygger skal Bullchip duge i disse omgivelsene. Knallform er det også på 2 Canny og får Undem hesten avgårde fra andresporet, vet vi at Canny går til mål. 5 Pikachu C.N. spurtet storveis i V75 nest sist, og gjorde også et bra løp fra en vanskelig utgangsposisjon sist. 8 Dominus er i knallform, men det må klaffe fra tillegg.

Høitomt sitter seg igjen opp bak 3 One More Flight som ble totalt bortkjørt av eieren sist. Klart bedre enn raden er både 11 Cream Of Arnie og 10 Howthehaloareyou, men de er avhengige av ryggløp fra tillegg.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 1 B: 9-2-5 C: 8-3-11-10-7-4 D: 6

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.