RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamre er ikke underbetalt

Foto: hesteguiden.com
Treårige Underpaid Hanover og Frode Hamre har en drømmeoppgave under lunsjløpene på Jarlsberg mandag og blir vår soleklare lunsjbanker. Sjekk våre V5-tips.

Det er altså Jarlsberg travbane som byr på lunsjtrav denne mandagen, før Leangen overtar med dobbel V5 mandag kveld. I tillegg kan vi norske spillere som vanlig delta i det svenske V65-spillet som vanlig er på mandager. Østersund er vertskap for dette mandag og vi har tips til samtlige kjøringer.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Frode Hamre vinner løp og jevnt og trutt og nærmer seg 100 årsseire. Lørdag var det Miraflores som leverte varene i V75 og Hamre-stallen går mot sin beste sesong noensinne. Stallhestene til Frode Hamre har passert en million innkjørt i Sverige også. Mandag sender han ut den meget talentfulle treårige amerikaneren 2 Underpaid Hanover i V5-4. Revenue-sønnen innledet med to strake seire i Norge, før han rotet seg vekk på galopp i de to neste. Fikk så en velfortjent pause og var tilbake som en god og overlegen vinner i et V65-løp på Bjerke for snaue fjorten dager siden. Møter betydelig enklere motstand mandag, og slik vi leser dette løpet er det kun galopp imot. Vår soleklare banker i V5-spillet.
Rangering V5-4/DD-1: A: 2 B: 3-1 C: 5-9-8 D: 6-4-7

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det har gått litt i dur og moll for Jan Kristian Waalers unghester de senere årene, selv om han stadig får fram enere. 3 President Ideal er en av treåringene det var stilt forventninger til, men foreløpig har Norvelous Hanover-sønnen opptrådt ustabilt. Holder han seg på beina i ettermiddag, er vinnersjansen bra, men han er ikke til å stole på.

Folkehesten 1 Samsaia ble skadet på vårparten, men gjorde en flott debut når hun endelig fikk debutere på Jarlsberg for et par uker siden. Det var fin stil i henne da i seiersløpet, og fra et perfekt førstespor bak bilen kan hun utfordre favoritten. 10 Treatmenice er i fin utvikling om dagen. Bakspor trekker ned, men et klart tredjevalg skal hun være i et ujevnt felt. Disse tre skiller seg klart ut i V5-innledningen.
Rangering V5-1: A: 3 B: 1-10 C: 2-5-9-8-6 D: 4-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det er neppe tvil om at 5 Gjærlaus er den beste på kapasitet i V5-2, men sprint er nok ikke ønskemelodien for den svært usikre vallaken til Geir Flåten. Var høyt oppe flere ganger sist, men holdt koken flott til sølv da. Han må bli favoritt, men må garderes.

8 Veslefrikk setter vi nærmest. Fireåringen har vært litt på det jevne i sine siste løp, men viste fine tendenser i et par løp tidligere i sommer. I et meget svakt felt skal Veslefrikk duge bra. 3 Stensvik Iver er ikke hesten som alltid tar i for fullt, og han har skuffet mange ganger. Vi innbiller oss at sprint er et pluss og skulle Vidar Hop komme seg foran, kan det godt være at hesten yter bedre fra tet.

7 Krem Jenta fikk absolutt maks sist. Men hoppa er bra fra start og sprint er et pluss. 2 Vigleik var svært positiv i et lunsjløp fjerde sist, men har skuffet etterpå. Her står Gaustad-traveren fint til. 1 Troll Knert blir ikke mye spilt etter lang pause, men har litt kapasitet og førstespor trekker opp.
Rangering V5-2: A: 5 B: 8-3-7 C: 2-1-4 D: 9-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Heller ikke den tredje avdelingen holder noe særlig klasse. Vi tror det kan være bra sjanser for at 5 Zorgwijk Kabota kan ta en sjelden seier, spesielt dersom Høitomt kommer seg foran. Vallaken har ihvertfall vist brukbar form på slutten og har en viss kapasitet.

9 Ronaldina dukker opp i regi Geir Kihle etter et skuffende opphold hos Geir Flåten. Fireårshoppa innledet lovende i Norge, men mistet etterhvert formen. Geir Flåten er fortsatt kusk og har Kihle fått fart på hoppa kan hun blåse denne gjengen. 2 Dinero er kjapp i vei og det kan bety tet eller lederrygg. Viste positive tendenser sist. Outsideren.

Fine spor har også 1 Super Saico og 3 Asafa og det gjør begge til garderingshester. 7 Matador Volo har vist form på slutten og har i tillegg trukket et krevende startspor. Men Hamre-traveren har litt inne.
Rangering V5-3: A: 5 B: 9-2-3-1 C: 7-9-8-4-11 D: 6

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
1 Eck Sensational blir vår favoritt i denne peongjakten som avsluttet V5-rebusen på Jarlsberg denne mandagen. Braaten-traveren har bra kapasitet og det er ikke helt utenkelig at Vidar Hop makter å forsvare innersporet. Dog er galoppfaren stor, så det kan også ende i dundrende startgalopp.

6 Bully vil nok også jage teten og lykkes Gunnar Austevoll med det, skal Bully ha en svært god sjanse til å vinne dette løpet. Mostanden er svak. 9 Evita E.J. varslet vi for sist og hoppa spurtet flott til andre da. 5 Never Mind har ikke imponert på slutten, men møter svært billig mostand her.

11 Wonderboy Boko viser form om dagen, men ellevtespor trekker ned. 7 Puk har vært ute i klart tøffere omgivelser enn dette, men Kolnes-hoppa virker helt formløs om dagen.
Rangering V5-5/DD-2: A: 1 B: 6-9-5 C: 11-7-3-10-2 D: 8-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere