Gå til sidens hovedinnhold

Hamre i sør igjen

Frode Hamre har vunnet 32 løp på vår sørligste arena så langt i år, og i kveld blir det flere triumfer.

Søndagen har spillerne nok å ta tak i, og det hele åpnes med spill til Täby galopp (vi kan spille V4 og DD dit) og V64-spill til Eskilstuna i Sverige. Harstad overtar med V5-spill på ettermiddagen, før det hele avsluttes med en dobbel V5-omgang til løpene på Sørlandets travpark. Vi har tips til løpene på Eskilstuna i Sverige og Sørlandet denne søndagen, og nær sagt som vanlig stoler vi på Frode Hamre på vår sørligste arena.

Les også:Maharajah i V64!

Eksilbergenseren holder koken (stallhestene gikk strålende løp på Forus i går), og i kveld har suksesstreneren flust med vinnersjanser. Vi tror han sitter bak minst to vinnere, og størst vinnersjanse har han med 1 Cosmos Limburgia i V5A-3. 3-åringen står bokført med tre strake triumfer, og det lyser litt klasse av denne hesten. Han har vunnet veldig enkelt i alle seiersløpene, og Andover Hall-sønnen vinner trolig igjen.

Det står riktignok noen startkjappe konkurrenter på utsiden, men han løste veldig bra bak bilen fra spor syv i den nest siste starten. I et løp hvor det er veldig varierende kvalitet på deltagerne (og kun syv hester igjen etter strykninger), har vi vondt for å se at Hamre-traveren ikke får fri bane på et eller annet tidspunkt (dersom han skulle bli overflydd ned startsiden). Vi tror det må langt tøffere konkurrenter enn dagens til for å sette ham på plass, og vi garderer ikke.

Vår rangering V5A-3: 1 B: 3-2 C: 5-7-9-8

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

PS!Vi oppdaterer våre spilleforslag hele tiden frem mot spillestopp all den tid det renner inn med strykninger!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tilbake som en vinner?
Ja, vi har vondt for å tro at Frode Hamre tar ut 8 Megamuscle i den fjerde avdelingen i B-spillet, uten at alt er på stell etter en skuffende innsats i den siste starten, og normalt taper ikke favoritten dette løpet. Fungerte ikke helt i aksjonen i den siste starten, men 3-åringen har blitt behandlet i pausen forut for kvelden dyst. På 80 % av full form "spiser" han dagens konkurrenter til frokost, og vi tror en lunsjhest som 4 Bilbao blir et lett bytte ved denne anledningen.

Lekte med langt tøffere konkurrenter i tre strake seiersløp før han fikk det litt for tøft i Bergens 3-årsfestival i den nest siste starten, i et løp hvor svært gode Xquisiste Chocolate var en vinner. Fikk sjette på 16.0 full vei der, og sist han gjestet dagens arena var han en totalt overlegen vinner på fine 15.7 full vei i et løp i sommer. Vi blir overrasket dersom noen tar i mot 3-åringen når Hamre setter fart etter at startrushet har lagt seg, og vi tviler ikke på bankerspillet i kveld.

Vår rangering V5B-4: A: 8 B: 7-4 C: 3-6 D: 9-5-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1, 2140 meter autostart
To hester skiller seg klart ut i dette varmblodsløpet i relativt høyt grunnlag som innleder denne rebusen, og da snakker vi om duoen 1 Flibustier og 4 Alamo Boko. Førstnevnte har virkelig funnet formen nå på slutten, og i kveld jakter den sterke 6-åringen årets sjette triumf. Vant lett på 16.7 full vei i den siste starten, og i den nest siste starten avsluttet han som en vind til sølv på 16.1 i et langløp på Bjerke.

Sistnevnte står bokført med tre strake triumfer (totalt overlegen på hhv 14.7 og 15.3 full vei i de to siste startene på dagen arena), og selv om det er opp en liten klasse ved denne anledningen, må den svært kapable S.J.`s Photo-sønnen tilmåles solide vinnersjanser på sitt beste. Det går dog litt tvilsomme rapporter på 5-åringen, som etter sigende skal ha hatt litt problemer inn mot denne starten, og da er vi litt usikre.

Dersom favoritten ikke skulle fungere helt på topp, er ikke 1 Flibustier så mye bedre enn noen av de øvrige i løpet, og da får trioen 3 Musicien (gått veldig fine løp nå på slutten, og han har fordel av hjemmebane denne gangen), 6 Conchnito (herdet i tøffe lag, og Tjomsland-traveren slår til med noen pangløp i ny og ne) og 7 Ashford Boko (strålende form der i gården), en plass på vårt største spilleforslag i kveld.

Vår rangering V5A-1: A: 1-4 B: 6-7-3 C: 2-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-2, 2140 meter voltestart
Det er en uting at slike løp som vi støter på i dette kaldblodsløpet i lavt grunnlag i den andre avdelingen dukker opp i V5-spill, men vi får prøve å gjøre det beste ut av det (slett ikke lett å vurdere disse løpene). Det går meget sterke rapporter på 4 T.T. Kravall (nå strøket!), og i en feilfri utgave blir trolig ikke Erga-traveren lett å slå. Går etter sigende lett 32.0 full vei i trening, og da sier det seg selv at det skal dreie seg om en topp vinnersjanse.

Galopperte vekk en tid i underkant av 37.0 full vei gjorde 5 Tysvær Tøffen i den siste starten med en fremskutt plassering i sikte, og hvis vi ser bort i fra T.T. Kravall, er ikke selskapet verre enn at 3-åringen skal være aktuell i toppen i kveld. Kusk Erik Høitomt sikter trolig inn føringen på ny (ledet til han galopperte sist), og vi tilmåler Lome Elden-sønnen solide vinnersjanser (det var en fin type dette).

Vi synes 13 Tundra gikk et fint løp til sølv på 38.1 full vei i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Sprinsporet på 20 meter tillegg bør borge for en god start, og 20-prosenteren i spillet bør vurderes tidlig. Et intetsigende prøveløp på enkle 41.2 full vei kommer 3 Teng Arion til start med, men trener og kusk Øystein Tjomsland har ikke for vane å ta ut hester i dette grunnlaget som ikke er klare.

Vår rangering V5A-2: A: 5 B: 13-3-12 C: 1-2-6-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-4/V5B-1, 2140 meter autostart
Vi finner ikke mer enn fire vinnerkandidater i dette varmblodsløpet i relativt lavt grunnlag, og fra tet er 2 Jetstream snakk om hesten å fange til slutt. 4-åringen hever seg for hvert løp han går, og i den siste starten ble han tredje fra spiss på 20.4 full vei i Skien bak litt bedre hester enn dagen konkurrenter (således en topp vinnersjanse i kveld).

Det ble litt feil for 1 Rubintor Finn i den siste starten, men 3-åringen har vist ålreit kapasitet ved å vinne to løp i Skien tidligere. Blir overflydd ned startsiden, men i et lite felt som kun teller ni deltagere, bør det kunne løse seg greit underveis. Kusk Tom E. Solberg har heller ikke for vane å sitt fast, og favoritten krysses på alle bonger.

To outsidere finner vi i form av 3 Give Me A Question og 6 Julienne O. (nå strøket), og da kommer 5 Precious Landing inn på våre bonger!), men da tror vi også at vinneren av dette løpet er nevnt. Førstnevnte var ikke helt som best i den siste starten, men 3-åringen gikk to fine løp forut for den starten. Sistnevnte gikk bra etter tildig galopp i den siste starten, og løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 2 B: 1-3-5 C: 8-9 D: 7-4

HTML EMBED

V5A-5/V5B-2, 2140 meter voltestart
Vi har et kaldblodsløp hvor amatørkusker skal i aksjon i dette løpet, og når de fleste av kuskene er svært urutinerte, er ikke løpet lett å vurdere. Bred garderinger er dermed å anbefale, men fremst setter vi 5 Tallas. Vi tror det er snakk om den beste hesten, og formen er bedre enn raden. Kusken har dog aldri vunnet løp, men hun er i hvert fall vant til å kjøre litt vriene kaldblodshester (kjørt Hågå Jo og Stumne Sirius).

Svak i den siste starten var 6 Sebina Stjerna, men forut for den starten avsluttet hun flott i to tøffe V75-løp. Kusken har også vist seg å være et talent (toer med Spang Balder på Forus nylig), og 4-årshoppa må krysses på alle bonger. Avsluttet strålende til sølv bak gode Hyper Mollyn gjorde 12 Dan H.C. i den siste starten, og på en god dag legger fort den variable Torpa Carl-sønnen dette feltet på rygg til slutt.

Kusken kjenner trolig godt 1 Willblesen, og 4-åringen kan fort vise seg å være litt forbedret med løp i kroppen etter litt pause (han gikk veldig mange fine løp tidligere i høst). Full form er det på 3 Magnus Amadeus, og i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina) må 5-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Duoen 9 Trø Loma og 10 Pola Linus bør også være av de bedre i dette løpet, og vi krysser på alle spilleforslag.

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 5 B: 6-12-1-3-10-9 C: 7-8-11 D: 2-4

V5B-3, 2140 meter voltestart, monte!
Vi har et monteløp for kaldblodshester å se frem til i den tredje avdelingen i B-spillet, og vi synes fire hester skiller seg litt ut. En naturlig favoritt må 10 Umulius være, og i kveld jakter 10-åringen årets femte triumf. Tredje på 30.4 full vei i sitt siste løp under sal, og på ny setter svært dyktige Siv E. Løvvold seg opp på ryggen til Knutsen-traveren.

Ikke langt bak favoritten sist de møttes var 5 Stumne Sirius (fjerde på 30.8 full vei) etter tidlig galopp, og 9-åringen kan meget vel få sin revansje i kveld. Et meget godt monteløp gikk 3 Eigelands Trolla i den tredje siste starten til sølv på 28.9 full vei, mens 8 Prins Hardy stadig går gode løp i denne grenen (avsluttet sterkt sist til tredje).

Vår rangering V5B-3: A: 10 B: 5-3-8 C: 9-7-14-4 D: 1-2-6-11-12

V5B-5, 2140 meter autostart
Et varmblodsløp hvor det skiller mye på kvaliteten på deltagerne avslutter denne rebusen, og vi synes fire hester hever seg klart over mengden. Frode Hamre blir klar favoritt med nykommeren 10 Teddybear Song, og det dreier seg trolig om en topp vinnersjanse. Treningsrapportene er gode, men når de siste yankeene som har debutert for Hamre har vært til å fra den siste tiden, tør vi ikke å stole helt på ham.

Vi garderer således litt på våre to største spilleforslag, og tidlig aktuell ved favorittfall skal 7 Alone Man S.T. være. 4-åringen går stadig gode løp, og i den siste starten avsluttet han bra til tredje på 17.9 i et langløp på Biri. Spennende i ny regi er 9 Zato Neyenrode (nå strøket, og da rykker 4 Out Of Cash inn på våre spilleforslag), og sporet er perfekt i kveld. Det er det også for 1 Burst Of Stardust, og sistnevnte leder svært lenge. Etter flere strykninger i de andre løpene får også 2 Bowmore Level en plass på det største forslaget.

Vår rangering V5B-5: A: 10 B: 7-1-4 C: 2 D: 6-3-5-8