RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamre også i Østfold

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Det ligner et gaveløp for Ultimate Lindy på Momarken tirsdag kveld.

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Nå blir det endelig seier
V4 Umeå: Leder rundt om?
Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Råtassene seirer igjen
Oddstips 2: Ingen vinner i Sunderland

V65 Jägersro: To tetvinnere i V65!

Tirsdagen er en innholdsrik dag for de travfrelste spillerne, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke i Norge. På kvelden kan vi se frem til V65-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen og en dobbel V5-omgang på Momarken her på berget, og vi har som vanlig tips til alle baner i dag.

I lunsjen på Bjerke tidligere i dag innfridde vår banker Raziahelenkelt, og vi fanget V5 på vårt store system til en utbetaling på flotte 11 068 kroner! Det er nye sjanser til gevinster både på Jägersro og på Momarken i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Innleveringsfrister Momarken
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er ikke ofte formsterke Frode Hamre gjester Østfold og Momarken travbane på en vanlig hverdagskjøring, men tirsdag gør Frode et unntak og tar med seg to stallhester som begge blir klare favoritter. 1 danseur Rapide i V5-4B/DD-1 og 2 Ultimate Lindy i V5-5B/DD-2 må begge tilmåles solide vinnersjanser, men det er ingen tvil om at sistnevnte har den største vinnersjansen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

2 Ultimate Lindy står med fire strake seire og har måttet tåle tøffe innledninger i sine to siste seiersløp. Chocolatier-sønnen virker bedre enn noensinne og fra spor to bak bilen i kveld, er det tetgaranti. Hester er som kjent av kjøtt og blod, men det er ikke lett å se hvordan Ultimate Lindy kan tape dette løpet. Motstanden er laber og det er ingenting som tyder på formsvikt, snarere tvertimot. Ultimate Lindy blir vår soleklare banker i V5B-spillet på Momarken i kveld.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 2 B: 1-9-3 C: 11-6-10-4-7-5-8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En sjelden Gøran-banker'
Det er ikke ofte vi lanserer bankerspill på Gøran Antonsen, men oppgaven til formsterke 5 Eck Chili Pepper i V5-2A, ser helt perfekt ut. Eck Chili Pepper avsluttet strålende i et sterkt V65-løp nest sist til fjerde (gode Whata Buz vant) og fulgte opp med en meget flott innsats til tredje sist tirsdag på Momarken. Satt da i dødens underveis og ga seg aldri. Spor fem i kveld betyr at det kan bli tidlig tet og selv om det er en viss galopprisiko, synes vi hesten så veldig stabil og fin ut sist fra start. Loser Cato Antonsen hesten feilfritt rundt, må dette være en meget fin vinnersjanse og vi velger å bankerspille da motstanden ikke er spesielt tøff.
Rangering V5-2A: A: 5 B: 9-4-3 C: 10-11-12-2-1-7-8-6

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Pål Sem innfridde med 6 Vinteld som vår V65-banker på Bjerke for fjorten dager siden, men det var såvidt båten bar. Motstanden er tøffere i kveld og fra spor seks er det ingen tetgaranti. Vinteld kan selvfølgelig vinne igjen, men blir kun en svak favoritt for oss.

10 Norbo Vinter ble ikke godt kusket av normalt velkjørende Arvid Bye på Momarken forrige tirsdag. En passiv Bye fikk all verdens utur underveis, men avslutningen var det lite å utsette på. 12 Vestpol Dronninga er i flott utvikling og var tapper fra dødens sist på Bjerke og gjorde et solid seiersløp fra tet nest sist. Spor tolv er ikke perfekt, men Solberg løser som kjent det meste. 2 Malle er ikke vakker i gangen, men det er både fart og kapasitet i hoppa.

3 Catosi forbedrer seg litt for hver gang, men er kanskje mer en trippelkandidat enn en vinnerkandidat. 11 Ra Kasper var forbi Vinteld rett over mål sist, etter en flott spurt og skal også vurderes ved gardering. 9 Flammen Fortuna har ikke hatt fru Fortuna med seg på slutten, men det er litt fart i denne dama.
Rangering V5-1A: A: 6 B: 10-12-2-3 C: 11-9-4-7 D: 1-5-8

V5-3A - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
2 Lome Jokeren vant et V65-løp sikkert på Bjerke nest sist etter tetkjenning det meste av veien. Stod iskaldt til i et sprintløp (også det i V65 på Bjerke) i sin siste start og fikk aldri opp noen seiersgivende fart fra køen da. Står flott til igjen i kveld og kan sitte tidlig i tet. Men møter noen bra hester og vi garderer.

3 Gosen Tass varslet form på Momarken nest sist og fulgte opp med en flott seier på Klosterskogen i sin siste start. Bombet da til tet og vant såre enkelt. Det er ikke utenkelig at Kristian Malmin får teten her heller, så får vi om han velger å sitte foran eller slippe til Lome Jokeren. 6 Skusviken er i kanonorden og får Geir Vegard Gundersen opp som kusk i kveld. Tjue meter tillegg betyr lite i felt som kun teller åtte hester. Vi synes vel disse tre hestene skiller seg litt ut her.

1 Hjortejegern fikk maks på Bjerke sist onsdag som toer og møter klart bedre hester i kveld. 7 Eld Lynet var helt stingløs på Bjerke i sin siste start og må være kraftig forbedret for å vinne dette. 5 Frønes Arne dukker opp i regi Cato Antonsen og kan kanskje være en liten luring helt ute på kanten, mens 8 Jeppes Odin ser formløs ut for tiden.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 3-6 C: 1-5-7-8-4

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Vidar Hop har hatt en knallsterk innledning på 2013 og i et svært åpent løp setter vi formsterke 6 Drømmina først. Har vist toppform i fire løp på rad nå denne dama og det er ikke utenkelig at Vidar Hop kan nå teten i kveld. Derfra er Drømmina seig.

7 Kengu har to strake tetseire nå, men det var ikke mye spart sist. Fra spor sju kan dette bli veldig sjanseartet og vi synes ikke hoppa skal være favoritt i kveld. 1 Røste Lill falt ut av stilen sist etter et tøft løp i dødens. Innerspor er sjanseartet, men Røste Lill er nok klart best med ryggløp. 10 S.T.C.C. Faksa satt bom fast i ryggen på Kengu sist, tilsynelatende med krefter spart. Også her er sporet sjanseartet i kveld.

2 Karmøy Juni går opp en klasse i kveld, men har et fint startspor og kan smyge med her. 11 Skøylill holder kanonform og blir nesten ikke rørt i totoen i kveld. Vi betaler også for denne og ser ikke mange sjanseløse i et glimrende spilleløp.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 6 B: 7-1-10-2 C: 11-9-4-3-5-8-12

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
All den tid den sannsynlige tethesten 6 Kendrick J.R. er blitt strøket, øker vinnersjansen for 5 One More Flight. Det er uten tvil toppform på 5 One More Flight, men det er mange startraske hester og litt usikkert hvor vallaken havner fra start. Går til mål denne og skal selvsagt tidlig på.

8 Out Of Nowhere måtte naturligvis merke et kjapt voksende grunnlag og har brukt tid på å vokse seg inn i klassen. Får han ryggløp her, er spurten normalt god. 3 Lincoln Frontline møter litt enklere motstand enn normalt, men har ikke vært helt på topp på slutten. Fint startspor her trekker opp. 1 Thierry står forlokkende til, men har ikke vist mye på slutten.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 5 B: 8-3-1 C: 7-2-10-9-4

V5-3B - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
4 Isabella's Fairytale burde strengt tatt vunnet sist, men trolig kostet en ganske tøff åpning litt mot mål. Vant enkelt nest sist, og med kun fire hester fra strek, lukter det at Robert Kruse styrer mot tet her. Vi er litt usikre på fighterviljen til denne dama og da må vi gardere også her.

7 Arrogant Yankee er en av mange stallhester fra Per Oleg Midtfjeld som har manglet det lille ekstra de siste månedene. Det blir veldig mye trippelplasseringer, men ikke seire. Denne Muscles Yankee-sønnen er dog bra og kan slå denne gjengen. 2 Key Woman viste fine tendenser i fjor vår, men skuffet stort første gang ut etter lang pause. Fine betingelser i kveld og outsider.

Joakim Nilsen er nok ikke beste kusken her, men han har en fin hest i 3 Manly Goal som ble grovt hindret mot den siste svingen sist. Meget positiv treer i romjulen (slo seg forbi en så bra hest som Davy W. nedover oppløpet da). 8 Ubert Mouratais bruker tid på å legge seg til, men går til mål hver gang. Kun ni hester til start her, men slett ikke lettløst av den grunn.
Rangering V5-3B: A: 4 B: 7-2-3-8 C: 9-1-6-5

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2640 meter autostart.
Det er nok bra sjanse for at vi får en dobbel Hamre på Momarken i kveld. 1 Danseur Rapide har ihvertfall perfekte betingelser, men skuffet vel muligens litegrann på Bjerke sist, selv om han tapte for svært gode hester. Normalt er det bra sjanse for at Frode Hamre forsvarer sitt innerspor her og hvem skal da trykke opp farten underveis?

En riktig fin hest er 7 City Of Peace som vant et lunsjløp på Bjerke nest sist og fulgte opp med en sterk tredjeplass på Åby i sin siste start. Daniel Schutzers fine femåring må kanskje gå den tunge veien her, men er trolig sterk nok til det og utfordrer favoritten. Norges mest bortkjørte hest, 5 Jamie Bonanza, har ikke hatt mye klaff i karrieren. Kanskje er femåringen blitt psyket ned av alle bortkjøringene, men vi slipper ikke denne helt. 10 Fritz Othello fikk et fryktelig tungt løp sist og stivnet. I kveld får vi tro at Per Ludvig Nilsen har litt mer is i magen. Hesten er bra på sitt beste.

2 Jagare står fint til og kan være en luring. 3 Wixi Laylock er visstnok skodd om og liker distansen. 9 Evita E.J er i form, men må ha det servert. 11 Inspired Love står litt hardt inne på penga, men er ikke helt sjanseløs. Det er Danseur Rapide eller mange som gjelder i dette løpet.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 1 B: 7-5-10-2-3-9 C: 11-6-12-8-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere