RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamre sender trio til Gøteborg

Foto: Hesteguiden.com
Det er en kvalitetsfylt meny Åby travbane byr på denne torsdagskvelden og Frode Hamre sender tre av sine flotte treåringer til Gøtebog i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I det august går mot slutten, er vi på vei inn i en herlig travhelg. Lørdag byr Klosterskogen på en glitrende V75-meny der det garantert ligger store penger i luften og søndag er det stor Derbyfest på Jägersro der det også kjøres ekstra V75. Men allerede torsdag er det nok av utfordringer for spillerne og det hele starter med V4 fra Hagmyren og etterfølges av lunsj-V5 fra undertegnedes favorittbane Leangen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra min hjemmebane Bergen Travpark og all den tid Øvrevoll har løpsfri denne torsdagen, kan vi nordmenn også spille V64 til Åby travbane i Gøteborg.

Åby travbane er altså vertskap for torsdagens V64-løp og det er en riktig fin omgang banen i Mølndal byr på denne torsdagskvelden og den sportslige kvaliteten på løpene er heller ikke verst. Frode Hamre sender tre av sine flotte treåringer til Åby i kveld, to av dem starter i V64-1, mens Mustoyevsky starter i V64-5 og begge disse løpene har solide 150 000 SEK i førstepremie. Men bankeren finner vi V64-3.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Åby
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kriterie og Derbyvinneren tilbake
11 Pato vant kriteriet allerede i sin femte start i karrieren. Han vant siden Derby som 4-åring og var kullets dominante ener. Orlando Vici sønnen dro på seg veldig mye penger som 3 og 4-åring, men dette er en hest langt utenom det vanlige som takler grunnlaget sitt. I kveld kommer han ut i et helt riktig løp, men støter på en god hest i Perfect Toll. Vi tror dog Pato er i bedre form enn denne for øyeblikket. Perfect Toll har kun fått et løp i kroppen etter langt skadeavbrekk, mens Pato nå har fått tre løp i kroppen. Petri Puro-traveren viste samtidig at formen er på topp i sitt seiersløp på Jägersro sist hvor han tok en sprett lett seier fra tet. Distansen i kveld har han bevist at han takler, og hestene foran på strek og 20 meter er han bare bedre enn. Trolig kommer Peter Ingves til å satse framover direkte og da ser konkurrentene kun bakskoene til Pato! Vi bankerspiller i V64-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Se opp for Single Sock!
3 Rosemary Gar blir klar favoritt i V64-1 etter den imponerende seieren sist på Solvalla. Dette er ei hoppe med skyhøy kapasitet, noe som vi fikk en bekreftelse på sist hvor hun lekte med vår banker Massive Babe. I kveld vil vi dog advare skarpt for Frode Hamres 10 Single Sock. Dette er ei hoppa Hamre har pratet varmt om i en lengre tid, og det er også forståelig etter å ha sett prestasjonene hun har levert. På Jarlsberg i Ulf Thoresens hoppeavdeling galopperte hun vekk 60-70 meter i starten, men opphentingen var helt rå. Hun kom opp igjen til feltet da det gjensto en halv runde, og Hamre dro på i sporene direkte. Hoppa avsluttet råsterkt til tredje etter det store galopptapet innledningsvis. Sist på Axevalla galopperte hun nok en gang inn i den første svingen, men fikk et fint løp i andre utvendig etter galoppen. Conway Hall-datteren travet et sterkt løp etter galoppen, men klarte ikke å ta ned Donna Di Quattro til slutt. Uansett var prestasjonen av beste merke. Nå kommer hun tilbake etter en liten pause, men treningsrapportene er veldig positive. Kommer Hamre-traveren inn i løpet fra bakspor skal konkurrentene få noe å bryne seg på til slutt og yankeen skal med på alle bonger i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere