Gå til sidens hovedinnhold

Hamre sitter på nøkkelen

Frode Hamre sitter på flotte vinnersjanser onsdag og kjører også vår hovedbanker. Sjekk våre V65-tips.

Det er under to uke igjen til Bjerkes store festhelg med Oslo Grand Prix og det er bare å begynne å glede seg. Men onsdag er det som vanlig V65 på landets hovedarena, der Frode Hamre ser ut til å spille hovedrollen.

Det ble en fin avslutning på uken da vi prikket fem rette under søndagens V5B-spill i Bergen og kunne kvittere ut drøye 18 600 kroner. mandag fanget vi V5B på Leangen og drøye 3 000 kroner, mens det minste spilleforslaget prikket fem rette både i V5A (utbetaling kr 866) og V5B (utbetaling kr 275) på Momarken tirsdag. Sjuendevalget 1 Reit Even var for øvrig først på vår rangering i V5-2A.

Det er vanskelig å se 3 Winmecredit tape i V65-6. Frode Hamres kommende elitetraver har hatt en glitrende innledning på sesongen og allerede ved inngangen til mai har hesten sprunget inn 305 000 kroner. Winmecredit var strålende treer i Momarkens eliteløp under Unionstravet og fulgte opp med en bunnsolid tredjeplass i Klosterskogens eliteløp i påsken. Onsdag støter ikke han ikke på de svenske kanonene, og fra et nydelig tredjespor bak bilen, ligger veien til tet åpen for Hamre-traveren. Derfra kan vi nesten ikke se femåringen etter Credit Winner tape og Winmecredit blir vår soleklare hovedbanker under V65-spillet på Bjerke onsdag.
Rangering V65-6: A: 3 B: 7-12-10 C: 8-5-1-6-9-11-4 D: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Best blant ungdommen
To strålende norskfødte treåringer støter på hverandre i V65-innledningen. Vår klare favoritt og bankeralternativ blir 3 Thai Broadway. Treåringen til Trond Anderssen var rålekker i debuten og landet på meget sterke 16.0/2100m. Det så ut til å være mer å gå på og når Broadway Hall-sønnen også har vunnet sportrekningen ser det ut som en topp vinnersjanse.

4 Support Justice vil selvsagt ha et ord med i leken. Gundersen-traveren imponerte storveis i debuten med 16.4 full vei til tross for dødens i debutløpet. Hesten var ikke like imponerende i sitt andre løp, selv om det ble overlegen seier. Vi tror ikke Gundersen-traveren kan overfly Thai Broadway ned startsiden og derfor velger vi å bankerspille også 3 Thai Broadway i V65-1.
Rangering V65-1: A: 3 B: 4 C: 6-12-7-1-9-11-10-5-8-2

Annonse: Øivind Grøstad melder om en hest som trener strålende, men blir grovt undervurdert i kveld i V65-3

V65-2 - Kaldblodshester. Tidsløp. 2140 meter voltestart.
Vi trodde hardt på 7 Voje Eldina på Bjerke i hoppa siste start. Men tillegg og sprint viste seg ikke som en perfekt kombinasjon og hoppa galopperte under angrep runden igjen. Voje Elinda står veldig fint i dette tidsløpet og nå dukker hoppa i tillegg opp i regi Per Gottling. Klart førstevalg for oss, feilfritt tror vi det er en vinner.

Trønderen 6 Storsjarmøren settes nærmest. Bokli Eld-sønnen har vist topform hjemme på Leangen og møter langtfra avskrekkende motstand her. Femåringen tåler å gjøre litt selv og må være en vinnerkandidat her. 11 Vesle Tiger'n er nesten umulig å få feilfritt rundt en travbane, men vallaken har gedigne fartsressursser. Brandval-hesten står flott inne i dette tidsløpet og må regnes tidlig. Fireårige 14 Solstrålen rasket med seg over 300 000 kroner i fjor. Årsdebuterer nå mot eldre hester fra bakspor på tillegg, men kan vinne direkte.

5 Haugestad Hentesveis har bra fart, men er galopplysten. 1 Salli Snella står fint til på strek og er i form. Kan smyge med hele veien her og dersom noen av de antatte forgrunnsfigurene roter seg bort, er det ikke helt iskaldt for Sagholen-hoppa.
Rangering V65-2: A: 7 B: 6-11-14 C: 5-1-13-4-8-9 D: 10-3-2-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
På forhånd kan det se ganske oversiktlig ut på Bjerke onsdag. Hadde vi vært helt sikre på at 1 Spirit Scot klarer å forsvare sitt innerspor i dette ungdomsløpet, er også dette en bankerkandidat. Spirit Scot holdt koken strålende til sølv sist onsdag bak svært gode Umbriel og har absolutt toppform. Løste glimrende bak startbilen sist onsdag og fortjener virkelig en seier nå.

Vi garderer først med 11 Luciano. Holm-traveren trives utmerket med dyktige Mette Fløttum og til tross for ellevtespor bak bilen er Luciano tidlig aktuell. 2 Dayzy Ek er hesten som kan overfly Spirit Scot. Dayzy Ek holdt strålende fra tet nest sist og blir ikke hoppa for stri kan hun vinne. Det kan også 3 Mastery Ås dersom han får ryggløp i det aller lengste. Norges mest bortkjørte hest er hvass på speed.

8 Memoran tåler hardkjør underveis og kusken er blant de beste. 6 Patriot Me skal helst ha det litt servert, her er det vingelrisk. Gulbransen-traverne 5 Gary Vision og 12 Gary's Coktail besitter begge fin kapasitet og kan sitte der med tøft tempo underveis i et flott spilleløp.
Rangering V65-3: A: 1 B: 11-2-3-8 C: 6-5-12-4-9-10-7

V65-4 - Varmblodshester. Hoppeløp. 1609 meter autostart.
Hun har vist seg som en skikkelig tøffing, Frode Hamres treårshoppa med løpskommentatorenes marerittnavn 11 Xquisite Chocolate. Hoppa var rett og slett knallgod vinner på Klosterskogen i påsken og gjorde også et kanonløp på Momarken under Unionstravet. Ellevtespor og sprint er selvsagt ikke perfekt, men det lukter tempo av dette løpet.

Olle Goop er hyppig gjest på Bjerkebanen og med 2 Sudoku er det bra vinnersjanse her. Fra sitt fine startspor kan det bli tet og på en rask sprint er det selvsagt en fordel. Klart motbud. 4 Athena Rod gjorde et kanonløp i årsdebuten. Til tross for døden i hardt tempo mot bra hester, var tiåringen først på streken. Athena Rod hadde en flott sesong i fjor og må tidlig på. 1 Västerbo Mudcake er garantert et fint løp fra sitt innerspor og hestene på innerfilen er alltid farlige i slike sprintløp.

Betydelig tyngre til står 8 Premance Simoni og herfra må det løse seg for Westergaard-hoppa. 9 W.N.F.L ble kraftig sjenert ut mot oppløpet sist, spurtet fantastisk etterpå. Se opp. 5 Livi Goal er opp og ned, men var knallgod vinner fra dødens tredje sist. Passes på den prestasjonen.
Rangering V65-4: A: 11 B: 2-4-1 C: 8-9-5-7-6-12-10-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på lyntotokupong

HTML EMBED

V65-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Vi varslet kraftig for 10 Trygfaks sist onsdag og hadde hesten først på vår rank. Og hesten var virkelig bra. Dødens på gode Lome Brage var ingen hindring, Tvedt-traveren avviste Friskus i seierskampen og tok en råsterk seier. På den prestasjonen må vi sette hesten først, selv om ham møter skjerpet motstand onsdag.

9 Alsaker Piril var tøff som vant på Klosterskogen sist til tross for et steintøft løp. Bø-hesten er naturligvis seierskaktuell igjen. 2 Rokketroll er i form og startsporet er bra. Motstanden er ikke til å kimse av, men Antonsen-traveren holder normalt koken til mål. Det gjorde ikke 1 Tjuragutten sist (ble massert av Alsaker Piril) og trøtnet mye mot mål. Onsdag er distansen 500 meter kortere, det er en klar fordel.

3 Ariladden har normalt ikke fordel av sprint, men trives på Bjerke og varslet form sist (delvis stengt nedover oppløpet). Vi tror vinneren er blant disse.
Rangering V65-5: A: 10 B: 9-2-1 C: 3-6-5-12-7-8-11 D: 4

V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Har det vært stort sett oversiktlig i V65-løpene, får vi real spillenøtt her i V5-4 der et lass med formløse kaldblodshester møtes. 9 Gjømle Oda er en av få formhester i løpet, men hoppa har aldri vunnet. Dog kun starter seks ganger i karrieren og onsdag kan både hest og kusk (Magnus Helland) få en sjelden seier. Oppgaven ser ihvertfall svært riktig ut på forhånd.

Jevnaldrende 1 Tembra har flotte forutsetninger, men har ikke vært som best i sine to siste løp. Her satser trolig Ole Johan Østre på å forsvare sitt innerspor og det kan bli ledelse fra start til mål. 6 Mini Albert har stort sett ikke gjort annet enn å galoppere, men har i det minste vunnet løp. Nå prøver Eirik Høitomt seg som kusk på den kapable vallaken.

5 Gåte har store fartsressurser, men har nesten til gode å trave feilfritt. Bak disse er det mildt sagt uoversiktlig.
Rangering V5-4: A: 9 B: 1-6-5-8 C: 13-3-4-10-15-7-2 D: 11-12-14

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Det ser ut som en nydelig oppgave for vinnervillige 5 Solvang Balder i V5-finalen. Femåringen har vunnet seks av åtte løp i karrieren og de to løpene som ikke er vunnet var det galopp inne i bildet. Kusk Thor Borg er på strak kurs mot 3000 seire i karrieren (står med 2997 seire nå) og her er vinnersjansen solid.

8 Drømmina står nærmest. Hoppa bekreftet toppform ved å spurte inn til andreplass sist onsdag fra tillegg, etter å ha galoppert som klink vinner nest sist. Fartsmessig er hun neppe langt bak favoritten, men startsporet er sjanseartet. 2 Irma piler trolig til tet og sprint er yndlingsdistansen. 4 Starelv Odin er i fremgang og er ikke sjanseløs. 11 Turbin og 10 Solmøy Åse holder begge toppform og er aktuelle ved videre garderinger i et riktig fint spilleløp.
Rangering V5-5: A: 5 B: 8-2 C: 11-10-4-1-9-7-3-12-6

Kommentarer til denne saken