RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamre viser muskler

Sist oppdatert:
Frode Hamre har en ny vinnerhest på gang i Megamuscle som skal vinne V5-5 på Sørlandet søndag.

Sportspills meny søndag:
V75 Axevalla: Femtevalg banker i kampen om sju rette
Dobbel V5 Biri: Schuvablessa for tredje gang
Tippetips: Poeng til Bergen, igjen
Oddstips 1: Sterke Bruntrøyer
Oddstips 2: Nå vinner Vålerenga

Det er stor aktivitet på travfronten søndag. I Norge sskal det avvikles trav både på Sørlandet og på Biri. På Sørlandet er det kun enkel V5, mens kveldskjøringen på Biri byr på dobbel V5. I tillegg er det en meget spennende V75-omgang på Axevalla der det svært tradisjonsrike Stochampionatet med hele 1 million SEK til vinneren er det store sportslige høydepunktet.

Innleveringsfrister søndag:
V5 Sørlandet: kl 13:55
V75 Axevalla: kl 14:30
DD Axevalla: kl 16:23
V5A Biri: kl 17:00
V5 Biri: kl 17.50
DD Biri: kl 18:50

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

På Sørlandet synes vi Frode Hamres flotte treåring 9 Megamuscle har et ypperlig løp i V5-4 der kun ni hester stiller på startstreken. Gjorde et strålende seiersløp etter delvis dødens i norgesdebuten på sterke 13.8. Sist måtte Megamuscle strekke våpen for en god Kendrik's Pride. Motstanden søndag er mer enn overkommelig og som Frode korrekt påpeker, det må være en meget solid vinnersjanse. Vi spekulerer ikke og bankerspiller.
Rangering V5-4: A: 9 B: 3-7 C: 6-4-5-1-2-8

V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
4 Invictus hadde vi litt tro på sist på Forus, men da måtte hesten nøye seg med andre bak en svært god Cash Only. Med flere av de tøffeste konkurrentene i dårlige spor, setter vi Mikkelsen-hesten først i den første avdelingen.

10 Linderway G.T. har galoppert seg bort i sine to siste starter, men Tjomsland-traveren travet flere fine løp før det og skal regnes igjen her. 2 Snikk Snakk var veldig bra toer bak den gode treårshoppa Global Open nest sist i Drammen etter et tøft løp. Fra et flott spor kan Espn Grohs stelle i stand en overraskelse her.

6 Eline Sensation bankerspilte vi sist, men til tross for at hoppa fikk dirigere i tet hadde hun skuffende lite å svare med nedover oppløpet. Ryggløp passer trolig bedre. 5 Chellas Girl var toer i det samme løpet, men burde vel vunnet for å få fullt godkjent, og har litt vondt for å sette nesa først.
Rangering V5-1: A: 4 B: 10-2-6-5 C: 7-1-11-8-12-3-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2 - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Det flyter så dårlig for Tom Erga for tiden, at vi setter 1 Sordo først i dette løpet. Merk dere Svein Ove Wassberg opp på den meget kapable fireåringen til Petter Glittum. Det er så spennende at vi setter hesten først til tross for usikker form.

Tom Erga har ikke hatt klaff de siste ukene, men 6 Erga Odin er naturligvis mer enn god nok til å vinne dette. Gjorde er knallsterkt løp i V75 sist hjemme på Forus, men fikk ikke tak i vinneren Troll Viktor. Erga Odin kan nok vinne fra dødens om nødvendig, men galopprisikoen er fortsatt til stede. Vi synes disse to fireåringene skiller seg klart ut. Bak disse er jevnt blant flere.
Rangering V5-2: A: 1-6 B: 7-2 C: 12-3-9-8-11-10-4-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-3 - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Kun sju hester til start i et meget fint varmblodsløp her. Det kan være så at Øystein Tjomsland kommer seg foran med 2 Mieux Di Quattro og da skal det være en fin vinnersjanse. hesten holdt flott fra dødens sist.

6 One More Flight jager nok også teten og skulle Høitomt komme dit er kanskje løpet kjørt. Alt ble feil i langløpet på Jarlsberg sist helg og hesten løp seg trøtt. 7 No Big Deal overbeviste i seiersløpet på Klosterskogen nest sist. Vant da fra dødens. Toppform er det på 1 Shanti's Lorentz K. og fra et flott innerspor kan det bli optimalt løp her. Vi streker for samtlig sju i dette flotte spilleløpet.
Rangering V5-3: A: 2 B: 6-7-1 C: 4-3-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Han gjorde et mektig løp på Jarlsberg sist fredag, 8 Spik Elden. Fra dødens på gode Slåttodin holdt han flott stand til fjerde. Her er motstanden svært mye enklere og det må være en topp vinnersjanse.

7 Argr G. dukker opp i regi Kari Anne Knutsen og skulle den lunefulle Moe Odin-sønnen ha funnet tilbake til løpslysten er det ikke mange i dette feltet som følger denne. Seiersmaskinen 9 Torpana kommer tilbake etter ti måneders fravær. 15 seire på 32 starter er imponerende tall. Den soleklare outsideren i dette løpet. Eirik Høitomt setter seg opp bak 2 Umulius, det er svært interessant. Også denne debuterer i regi Kari Anne Knutsen.
Rangering V5-5: A: 8 B: 7-9-2 C: 1-4-10-6-3-5

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere