RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hamrestallen inntar Forus

Foto: hesteguiden.com
Frode Hamre sender fire stallhester til Forus tirsdag og de reiser neppe forgjeves.

Forus travbane byr på V65 tirsdag og la oss håpe at det blir mer lukrativt å være spiller på Forus denne tirsdagen, kontra de to foregående. Sist tirsdag rant favorittene inn etter tur og V65-utbetalingen stoppet på begredelige 84 kroner og ingen utbetaling for fem rette. Tirsdagen før ble utbetalingen for seks rette magre 1 382 kroner, og heller ikke da ble det utbetaling for fem rette.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det ser ikke like lettløst ut i dag og det skal være bedre sjanser for en anstendig V65-utbetaling i kveld. Frode Hamre er på plass med fire stallhester på Forus tirsdag og når både Bo Westergaard og Øystein Tjomsland også er på plass er også den sportslige kvaliteten bra.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Beste hesten
11 Vasadu er en banditt av en hest, men vi er helt enige med Frode Hamre i at det må være stallens beste sjanse på Forus tirsdag. Fireåringen gjorde et makaløst seiersløp på Bjerke nest sist for stallmann Marius Høitomt og nærmest lekte med en så bra hest som Giant News, til tross for grov startgalopp. Tredje hest var en hest som 1 Romarino helt sjanseløs til å utfordre Vasadu, selv om Romarino fikk heng på denne i sisterunden. Romarino har heller ikke vært på topp i sine to påfølgende starter og feilfritt taper ikke Vasadu dette løpet. 2550 meter er en ubetinget fordel for Vasadu og Hamre-hesten blir vår banker i alle spilleformer på Forus.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 11 B: 1-12-3 C: 11-2-7-4-5-6 D: 9-8

V65-1 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Svein Ove Wassberg viste kuskeegenskaper av sjelden klasse da han loset inn 6 Møller Faks til knepen seier sist tirsdag og dermed står hesten med to strake seire etter sitt lange avbrekk. Var ikke like fin sist som gangen før og motstanden hardner til nå. Han får tipset, men her garderer vi.

11 Pågangsmot er ingen enkel dame å kjøre, men på kapasitet er hun god. Galoppene har kommet tett på slutten, men uten galopp kan hun vinne dette. 15 Horgen Vinna er dårlig fra start, og det er ikke noe pluss fra 40 meter tillegg. Men Tollefsen-hoppa går noen kraftfulle sisterunder. 8 Solberg Jela er fortsatt skeiv underveis i løpene og Tjomsland får ikke sluppet hoppa helt til. Har skuffet i et par løp nå, men kapasiten er bra og vi slipper ikke denne enda.

4 Grøtte Troll er nesten umulig å få feilfritt rundt, men han er blant de beste på fart. 14 Kolbergs Lillefot er kjapp i vei og selv om han skuffet litt sist, er han aktuell på gardering i et skummelt løp.
Rangering V65-1: A: 6 B: 11-15-8-4-14 C: 2-1-10-12-7-9-13-3-5

V65-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Helskummelt løp i V65-2, hvor vi lanserer 12 Big Brown som vår favoritt. Har en fin oppgave på papiret, selv om spor tolv på sprint er en ulempe. Med litt is i magen tror vi Einar Nedrebø sitter bak den beste hesten.

6 Balanced Budget har vært en gedigen skuffelse i sine to første starter for stall Hamre. Men treåringen er nok mye bedre enn som så og vi streker tidlig. 9 Inchgower Level er vanskelig å bli klok på. Gjorde et knallsterkt seiersløp i Bergen nest sist, men kun på det jevne sist, selv om avslutnigen var bra.

4 Center Forward imponerte verken nest sist eller i seiersløpet sist og må være forbedret for å vinne dette. 11 Boheme B.R. er brukbar, men heller ikke mer. 8 Gigant Super og 5 Grandslam Volo er også hester som er aktuelle i toppen i et forholdsvis svakt felt.
Rangering V65-2: A: 12 B: 6-9-4-11-8-5 C: 1-7-2-3-10

V65-3 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Bra klasse på V65-3 der vi setter 8 Tin Tveiten først. Hesten fikk altfor langt fram på Bjerke sist fra et dårlig startspor, men holdt farten bra til mål. Færre hester med her og speedige Tin Tveiten kan legge dette feltet på rygg.

6 Vestpol Faxen blir stor favoritt etter sitt sterke løp utvendig for Horgen Tore i det samme løpet på Bjerke. Faksen holder koken bra og kan ta årets sjette seier her. 5 Wessel Odin misset starten fullstendig på Biri sist, men er også en seierskandidat her.

Det kan også 7 Neslands Loke være, men det er ikke samme gnisten i tiåringen nå. 3 Komnes Judo holder koken imponerende, men har hatt lignende oppgaver som dette flere ganger de siste månedene, uten å få vinne.
Rangering V65-3: A: 8 B: 6-5-7 C: 3-2-4 D: 1

V65-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Det kan være så enkelt at Tom Erga og 1 Elvespik leder hele veien i dette kaldblodsløpet. Erga-traveren var bra første gang ut og har trolig en 31-tid inne allerede.Men det kan også være game over direkte og her må det garderes.

7 Tordenfaks ble favorittspilt på Sørlandet sist, men ville ikke trave den dagen. Fra springspor på strek er det ikke utenkelig at Åsbjørn Tengsareid kjører seg til tet tidlig og da stiger vinnersjansene. 9 Førlands Knerten var svært positiv firer i Dag Odinsons seiersløp sist tirsdag og feilfritt er Knerten mer enn god nok til å blåse denne gjengen. 10 Viktorsolen er kanskje den beste hesten, men hesten er nesten umulig å få feilfritt rundt. Bak denne kvartetten er det åpent.
Rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 7-9-10 C: 12-13-3-4-11-8-14-5-2-6-15

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Spennende eliteløp her i V65-5, hvor startsiden vil avgjøre en del. 1 Sune Palema blir muligens overflydd av 5 Artistic Ås, men det åpner seg garantert ned startsiden og vi setter Westergaard-traveren først.

2 Anthony Boko må være det interessante objektet i dette løpet. Det har strulet lenge og vel for den seiersvante Hamre-traveren, men sist var det klar bedring å spore og fra et bra startspor setter vi Anthony Boko tidlig på her. 4 Artistic Ås har en tendens til å bli bløt de siste hundre metrene og burde holdt bedre sist. Vi tror Tjomsland-traveren er mye bedre med ryggløp, men Tjomsland klemmer garantert til her for å nå føringen. Vi nøyer oss med gardering.

10 Priority Photo er som vanlig uheldig i sportrekningen, men er i form og kan vinne med maks klaff. 5 V.C. Chocoholic har vært helt på det jevne på slutten og er kun aktuell på bred gardering.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 1 B: 2-4-10 C: 5-3 D: 9-7-6-8

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere