RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Han avgjør pappas fremtid

Sist oppdatert:
Onsdag kveld avgjør familien hvilken klubb Tom Nordlie skal trene neste sesong.

GARDERMOEN (Nettavisen): Tom Nordlie og Lillestrøm-ledelsen satt i forhandlinger hele onsdag.

Etterpå bekreftet Nordlie at han har fått konkrete tilbud fra både Lillestrøm og Viking. Etter det Nettavisen erfarer dreier det seg om en mulig treårsavtale med Lillestrøm.

Onsdag kveld diskuterer han framtida med familien.

- I morgen er det klart hva jeg velger, sier Nordlie.

Fjørtoft på trening
Det er en kjent sak at Tom Nordlie er den heteste kandidaten og Lillestrøm-investor Per Bergs førstevalg til overta som trener etter at Uwe Rösler fikk sparken på Åråsen. .

Onsdag morgen møtte Nordlie og hans rådgiver Bjarne Sognnæs Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft, daglig leder Frank Grønlund og styreleder Per Mathisen til samtaler på SAS-hotellet på Gardermoen.

Et par timer senere forlot Fjørtoft møtet. Manageren fungerer som kjent som trener inntil en ny mann er på plass, og dro derfor fra hotellet for å lede Kanarifuglenes formiddagsøkt.

Nettavisen og TV 2 var til stede da resten av Lillestrøm-delegasjonen snek seg ut bakveien etter fem timer med forhandlinger.

- Samtalene var positive. Vi håper det går i orden, men er ikke i mål ennå, sier Mathisen.

Håper på løft
Ingen av de tre vil kommentere hva som gjenstår, men på spørsmål om hva klubben forventer av mannen som høyst sannsynlig blir ny trener, svarer Frank Grønlund:

- Vi håper han kan løfte oss et hakk videre.

Når utsagnet videreformidles til Nordlie i spørsmålform, svarer han diffust.

- Jeg er ikke akkurat typen som har søkt trygghet i de valgene jeg har tatt, kommenterer Nordlie. Om Lillestrøm sier han:

Lillestrøm er en klubb med tradisjoner og er kanskje det eneste laget som ikke er en storbyklubb som kan kjempe med de store.

Nordlie ble tilbudt jobb som Viking-trener etter å ha ledet Stavanger-laget til ny kontrakt i høst. Den tidligere Odd-, Vålerenga-, Sandefjord- og Start-treneren har frist til i dag med å takke ja eller nei til tilbudet. Nå tyder alt på at Nordlie i stedet ender opp i hjembyen Lillestrøm.

Er Tom Nordlie rett mann for Lillestrøm?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere