*Nettavisen* Sport.

Han ble sparket i hodet av Zlatan

Foto: Reuters/Scanpix

Svensken feiret seriegullet på voldsomt vis.

09.05.11 09:05

Det er ingen tvil om at Zlatan Ibrahimovic er god med beina, men den svenske spissen har hatt en tendens til å sparke mer enn ballen den siste tiden.

I fjor høst sparket Milan-stjernen til lagkamerat Rodney Strasser på trening, mens også landslagskollega Christian «Chippen» Wilhelmsson har fått et møte med Zlatans fot.

Og lørdag slo den tidligere Barcelona-spilleren til igjen. Denne gangen under AC Milans gullfeiring, etter at klubben hadde sikret det nødvendige poenget borte mot Roma.

- Han er et monster
Spissen Antonio Cassano ble intervjuet av den italienske TV-kanalen RAI etter kampen, da en støvel plutselig traff ham i bakhodet.

Ifølge de svenske avisene Expressen og Aftonbladet skal Milan-spilleren ha blitt en smule overrasket over sparket, men likevel tatt det hele med godt humør.

- Ibrahimovic er et monster, både på og utenfor banen, skal Cassano ha sagt, med et stort smil om munnen, ifølge Football Italia.

- Han kan komme unna med å sparke meg i hodet, så lenge han fortsetter å sørge for at vi vinner fotballkamper og titler, sa den tidligere Sampdoria-mannen.

Zlatans åttende
Lørdag kunne Milan juble for sitt første seriemesterskap siden 2004.

Klubben hentet inn Zlatan Ibrahimovic fra Barcelona i sommer, i et trekk for å vippe Inter ned fra tronen i den italienske toppdivisjonen, et trekk som lyktes bra.

Svensken har scoret 14 seriemål denne sesongen for de røde og svarte og har sammen med brassen Alexandre Pato skutt Milano-laget mot seriegullet.

Lørdagens gullfeiring var den åttende på rad for Ibrahimovic. Svensken har vunnet ligagull med fem klubber: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og nå AC Milan.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.