RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Olav Nesvold/SCANPIX

Han blir ny KIL-trener

Sist oppdatert:
Kongsvinger har ansatt en ny trener etter at Tom Nordlie takket for seg.

Ifølge Glåmdalen er det Tom Nordlies assistent Øyvind Eide som rykker opp og tar trenerjobben ut sesongen. Han får med seg Patrick Holtet som assistenttrener.

Det var styret i KIL Toppfotball som torsdag kveld vedtok å ansette Øyvind Eide som hovedtrener ut denne sesongen, skriver avisen.

- Vi føler oss sikre på at Øyvind Eide er den suverent beste kandidaten til å lede Kongsvinger tilbake til Tippeligaen. Han har hatt en voldsom utvikling både faglig og mentalt gjennom sitt tette samarbeid med Tom Nordlie det siste året. I tillegg nyter han stor respekt blant spillerne, i støtteapparatet og i klubben ellers. Ingen har større forutsetninger for å lykkes med dette laget enn nettopp Øyvind. Det har også Nordlie sagt til oss, uttaler styreleder Henrik Mohn til klubbens hjemmeside.

- Ingen garanti om opprykk

Eide ble konstituert som hovedtrener da Tom Nordlie for en drøy uke siden takket ja til et tilbud fra Fredrikstad FK.

- Vi er klar over at det ved ansettelsen av Øyvind ikke følger med noen garanti om opprykk. Men en slik garanti kunne ingen andre gitt oss heller. Selv profilerte trenernavn som Nils Arne Eggen, Tor Ole Skullerud, eller for den saks skyld Tom Nordlie, ville vært forbundet med en minst like stor grad av risiko.

- Det vi imidlertid kan være sikre på, er at Øyvind, ved siden av Tom Nordlie, er den mannen i Norge som kjenner spillerne, systemet, klubbfilosofien og årets suksesskriterier aller best, skriver klubben på hjemmesiden.

Øyvind Eide får med seg spillerutvikler Patrick Holtet som assistenttrener ut sesongen. Patrick var selv aktiv inntil for få uker siden, men ga seg grunnet skadeproblemer og familiære årsaker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere