RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han brakk nesa til Ivers

Sist oppdatert:
Nå er det endelig klart hvem som brakk nesa til Steffen Iversen.

LA MANGA (Nettavisen): Rosenborg-trener Knut Tørum var alt annet enn fornøyd med Steffen Iversens nesebrudd mot Brann. Etter kampen raste han til sin kollega Mons Ivar Mjelde.

- Han sa: «Den albuen skal dere få igjen i serien», fortalte Mjelde torsdag kveld.

Men nå viser det seg at synderen befinner seg i Tørums eget reir. Ingen TV-stasjoner fikk med seg episoden hvor Iversen ble liggende. Men det gjorde RBKs eget videoteam.

- Jeg har ikke sett videoen av corneren selv, men jeg har fått den beskrevet. Det som skjer er at mange spillere løper inn mot målet, og Alejandro Lago prøver å brøyte seg vei i feltet. I den forbindelse får Steffen albuen i ansitket. Steffen ligger rett bak Lago når klyngen beveger seg mot ballen. Det er mye knokler og bein, og Steffen har en egen evne til å være der knoklene er, forteller presseansvarlig i Rosenborg, Harald Pedersen, til Nettavisen.

Brann-spillerne som var i nærheten av Iversen da det smalt, antydet torsdag at det kunne ha vært en rosenborger som traff lagkameraten - og de fikk altså rett.

Steffen Iversen deltar ikke på fredagens trening, og da Nettavisen snakket med ham torsdag kveld, var det tydelig at øyet hans hadde hovnet opp. Pedersen kan i tillegg fortelle at øyet hans er enda mer hovent fredag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere