RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er Arsenals gulljoker

Foto: Scanpix
Robin van Persie er på vei tilbake fra langvarig skade.

Arsenal utkjemper for tiden en heftig kamp med Manchester United og Chelsea om Premier League-tittelen. United topper med 69 poeng, mens Arsenal har 67 og Chelsea 65. Sistnevnte har én kamp til gode på konkurrentene.

Manager Arséne Wenger i Arsenal har imidlertid en joker i ermet: Robin van Persie.

- Medisinsk klar
Nederlenderen pådro seg en alvorlig ankelskade i november, under en landskamp mot Italia. Opprinnelig fryktet man at den målfarlige spissen ville miste hele sesongen, men nå ser det ut til at han får med seg sesonginnspurten.

- Jeg er medisinsk klar, men må trene meg opp fysisk. Først da kan jeg trene for fullt med resten, fortalte Robin van Persie under det nederlandske TV-programmet Studio Voetbal.

Han håper å kunne hjelpe Arsenal til suksess i både Premier League og Champions League. Arsenals kvartfinaleduell med Barcelona kommer nok litt for tidlig, men skulle londonlaget avansere til semifinale, er det en mulighet for at van Persie kan gjøre laguttakene enda morsommere for Wenger.

- Jeg er ikke helt klar ennå, men er ferdig med en vanskelig periode. Jeg har trent med ball i noen få uker, og det ser bra ut. Jeg håper fortsatt at jeg kan delta i den siste fasen av ligaspillet og forhåpentligvis også i Champions League. Det har hele tiden vært målet mitt.

Sju serierunder gjenstår
Siste serierunde spilles 9. mai. Arsenal har igjen Birmingham (b), Wolverhampton (h), Tottenham (b), Wigan (b), Manchester City (h), Blackburn (b) og Fulham (h).

Manchester United skal møte Bolton (b), Chelsea (h), Blackburn (b), Manchester City (b), Tottenham (h), Sunderland (b) og Stoke (h) i sine gjenværende kamper, mens Chelseas program ser slik ut: Portsmouth (b), Aston Villa (h), Manchester United (b), Bolton (h), Tottenham (b), Stoke (h), Liverpool (b) og Wigan (h).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere