Gå til sidens hovedinnhold

- Han er bedre enn Mourinho

Liverpool-manageren hylles av mannen som har jobbet med «The Special One».

At Liverpool har fått en svak start på årets Premier League-sesong, er for lengst opplest og vedtatt.

Poengmessig, vel å merke. Spillemessig har nemlig merseysiderne vært fullt på høyde - om ikke bedre - enn mostanderen i flere av kampene.

Uansett: Nyansatte Brendan Rodgers første måneder i sjefsstolen har vært beintøffe.

Unik
Skal vi tro en av lederne i klubben, har imidlertid Liverpool mye å se fram til med Rodgers ved roret. Mannen som har jobbet under både Jose Mourinho og Carlo Ancelotti, mener nemlig at Rodgers overgår dem begge.

- Alle trenerne jeg har jobbet med, har sin særegne stil. Men når det gjelder Brendan Rodgers, må jeg si at han har den beste mixen, sier Glen Driscoll, som etter opphold i Chelsea og Swansea nå er en del av Liverpools trenerteam.

- Jeg mener ikke å ikke vise respekt overfor de tidligere managerne jeg har jobbet med, men Brendan har virkelig en helt unik sammensetning av alle de beste egenskapene jeg har sett, fortsetter han til klubbens egen hjemmeside.

Liverpool er spesielt
Mannen, som altså har besøkt Liverpool og Anfield flere ganger som Chelsea-ansatt, forteller om en massiv tro på det nystartede prosjektet som er satt igang hos de røde.

- Lidenskapen som finnes i byen og omgir klubben er noe helt spesielt. Med all respekt for Chelsea - ettersom jeg hadde en flott tid der - føles det virkelig som om opplegget rundt Liverpool kan ta oss forbi alt og alle.

Til tross for gode ord fra kollegaen, har Brendan Rodgers ennå til gode å trollbinde Anfield-publikummet.

På lørdag får han derimot en alle tiders mulighet til å doble antall seiere i Premier League, når svakt plasserte Reading kommer på besøk.

Kampen har avspark klokken 16.00 og kan naturligvis følges i vårt livesenter, NaLive.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken