Liverpool er veldig populære i Norge. Faktisk så populære at like mange oddsspillere har satt penger på at Liverpool vinner Premier League som på at Chelsea vinner.

Hos Unibet har litt over 40 prosent av spillerne valgt å tro på Manchester United som seriemester, mens i overkant av 20 prosent tror på Chelsea og Liverpool.

Det betyr trøbbel for oddsselskapet dersom Liverpool vinner, fordi oddsen på at Anfield-laget står igjen øverst på tabellen i mai er mye høyere enn for Chelsea og Manchester United.

Hos Unibet og Centerbet får du 11 ganger pengene igjen om Liverpool vinner, mens du hos Nordicbet får 12,5 i odds.

- Oppsiktvekkende mange tippere har spilt på at Liverpool gjenerobrer tronen i engelsk fotball. Det innebærer i så fall at spillselskapene vil tape store summer. Kenny Dalglish er som et gammelt rovdyr som på ny har fått ferten av blod. Oddsen på at trofeet havner på Anfield for første gang siden 1990 er likevel såpass høy som 11 ganger pengene tilbake i gevinst, forteller Unibets oddsekspert Ronny Johnsen.

- Drømmescenariet for en bookmaker er nok gull til Arsenal eller Manchester City. Til sammen tror bare seks prosent av tipperne som har plassert spill hos oss at det skjer, og dermed er risikoen for store tap lavere for oss, sier Johnsen.

Her er oddsen hos de største spillselskapene på vinner av Premier League:

Centrebet

Nordicbet

Unibet

Manchester United

2,75

2,55

2,6

Chelsea

3,25

3,5

3,5

Manchester City

4,33

4,75

4,5

Arsenal

8,5

9,5

10

Liverpool

11,0

12,5

11

Tottenham

34

40

51